Coaches

Heleen Noordhuis

Integratief Coach, Wandelcoach
Locatie
Hoogeveen
Services
Coach-gesprekken
Beschikbaarheid
maandag en dinsdag, tijden in overleg
Telefoonnummer

Wie ben ik?

Mensen omschrijven me als open, optimistisch en betrouwbaar, met een nuchtere en relativerende kijk op zaken. Ik maak graag tijd voor koffie en een goed gesprek. Om zelf op te laden ga ik graag de natuur in of lees ik een goed boek. Ik kan ook erg genieten van vriendschappen en fijne familiebanden. Ik ben getrouwd en heb 3 volwassen kinderen.

Wat heb ik gedaan?

Tot voor kort was ik werkzaam als wijkverpleegkundige. In die baan vond ik het inspirerend om mensen in hun kracht te zetten. Het heeft me doen besluiten de coachingsopleiding te volgen bij Groundwork. Voor mezelf was deze opleiding een spiegel over hoe ik zelf omga met dingen. De opleiding heeft me geleerd te luisteren naar mijn lichaam, mijn gedachten, mijn gedrag en mijn gevoelens en welke behoeften daaraan ten grondslag liggen. Dat wat er is er ook mag zijn. Dit heeft me erg veel gebracht. Naast mijn werk als coach, werk ik als trainer in de zorg en help ik zorgprofessionals beter voor zichzelf te zorgen.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?

Ik ben lid van de beroepsvereniging Nobco. Als verpleegkundige beschik ik over een BIG-registratie.

Hoe ga ik te werk als coach?

Zodra ik bericht ontvang, starten we met vrijblijvend intakegesprek, waarin we samen ontdekken of ik je kan helpen bij je vraag en of het voor jou goed voelt. Ik bied zowel gesprekken aan huis aan als wandelcoaching in het bos vlakbij mijn huis.

Je staat tijdens de gesprekken als uniek persoon en met jouw unieke talenten en kwaliteiten centraal. Ik geloof dat ieder mens oplossingen in zichzelf heeft. In mijn rol als coach zal ik je ondersteunen deze te ontdekken en met mildheid te kijken naar jezelf. Mijn benadering is integratief zoals we bij Groundwork geleerd hebben. Dat wil zeggen: met aandacht voor de hele mens, lichamelijk, psychisch, sociaal als spiritueel. Niet alleen in gesprek, maar ook met o.a. lichaamsgerichte oefeningen zullen we hiermee aan de slag gaan. Ik loop met je mee, zodat jij weer in je kracht komt te staan en op een andere manier naar dezelfde situaties kunt kijken. Het mooie is: je hebt het al in je! Als coach help ik je om je doel te bereiken.

Wat zijn mijn specialisaties?

Je kunt bij mij terecht voor uiteenlopende hulpvragen. Specifiek heb ik ervaring met vragen over onzekerheid, angst, grenzen stellen en rouw en verlies, stress, burnout. Ook begeleid ik mensen die vragen hebben rondom geloof en zingeving. Staat je vraag hier niet bij, schroom niet om contact op te nemen.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan