Coaches

Heleen Janssen

Christelijke integratieve coach en therapeut (in opleiding)
Locatie
Arnhem
Services
Christelijke Integratieve coaching en therapie (i.o.)
Beschikbaarheid
Maandag, Dinsdag, Woensdag en Donderdag
Telefoonnummer

Wie ben ik?
Mijn naam is Heleen Janssen. Graag ontvang ik je zonder oordeel, vanuit een integer en nieuwsgierig hart met oren die graag luisteren. Veiligheid en vertrouwen zijn basis ingrediënten die je van mij mag verwachten. Tevens wil ik je erkenning geven voor datgene waar jij mee rond loopt, omdat het zo belangrijk is dat die gevoelens er mogen zijn. Vanuit die erkenning wil ik samen met jou gaan verkennen wat je nodig hebt om herstel en groei te ervaren.

Woorden die mij kenmerken zijn: warm, spontaan, eerlijk, enthousiast, open, zorgzaam, krachtig, sociaal, trouw, gastvrij, betrokken, luisterend aanwezig, betrouwbaar en invoelend.

Integratieve therapie combineert alle werkzame elementen uit verschillende (psycho)therapie stromingen tot een op maat gemaakt behandelplan. Je wordt op een passende wijze begeleid bij het ontdekken van je eigen binnenwereld met als doel je denken (hoofd), voelen (hart) en handelen (handen) te integreren.

Je gaat een laagje dieper, naar de wortel, zodat er van binnenuit iets gaat veranderen. Het doel is om daar waar je geen keuzevrijheid over hebt, wel keuzevrijheid over te krijgen. 

Je kunt denken aan de volgende therapievormen: Familieopstellingen (op tafel), Actieve Imaginatie, Ontspanningsoefeningen, Voice Dialogue en Cognitietraining.

Wat heb ik gedaan?
Sinds juli 2009 run ik een Bed & Breakfast vanuit huis en ontvang ik met veel plezier gasten vanuit de hele wereld. Ik vind het heerlijk om ze onder te dompelen in onze gastvrijheid en sta graag in de keuken om broodjes, granola’s, lekkernijen voor bij de ontvangst of andere baksels te maken… Ik ben gefascineerd geraakt door de verscheidenheid van mensen en wilde graag iets gaan betekenen in de gebrokenheid van deze wereld. Vanuit mijn bevlogenheid en compassie voor mensen ben ik in 2017 begonnen met de 4-jarige opleiding Integratieve Therapie en wil ik graag een steentje bijdragen aan herstel en groei. Nu combineer ik Praktijk Saffier met onze Bed & Breakfast Jansbeek. Dat wil zeggen dat ik je in één van onze kamers ontvang die in het weekend gasten herbergen…

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?
Als therapeut in opleiding waarborg ik mijn kwaliteit doordat ik onder begeleiding van een erkende supervisor werk. 

Hoe ga ik te werk als coach / therapeut?
Een traject bij Praktijk Saffier begint altijd met een intake. De intake is bedoeld om met elkaar kennis te maken en te kijken of ik de juiste persoon voor jou ben om jou te begeleiden in het proces dat je graag aan wilt gaan. We stellen dan tevens de doelen vast waaraan jij wilt werken. Je mag van mij verwachten dat ik je de veiligheid bied die jij nodig hebt om te kunnen groeien, vanuit een oordeelvrije houding en met veel respect voor datgene waar jij mee komt.

🍪
Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid