Coaches

Hans Drayer

Personal coach, team &- organisatiecoach, e-coach, trainer
Locatie
Apeldoorn
Services
Personal coaching, team- & organisatiecoaching, e-coaching, trainingen
Beschikbaarheid
In overleg, eventueel ook op de avonden
Telefoonnummer

Wie ben ik?
Ik ben Hans Drayer, getrouwd met Martha en samen hebben we 4 kinderen. We wonen in Apeldoorn op de Veluwe. Ik coach sinds 2014, eerst naast mijn werk bij de politie (als leidinggevende/teamcoach) en sinds 2019 als volledig zelfstandig coach/trainer in mijn eigen coachpraktijk, “R(o)ots, coaching, begeleiding en advisering”. 

Ik ben een betrokken en gedreven coach die enthousiast met jou gaat onderzoeken waar je een stap kan maken.

“Als mensen een stap maken in hun ontwikkeling en steeds meer doen waartoe ze bestemd zijn; dat is het mooie van dit vak!”

Wat heb ik gedaan?
Ik heb jarenlange leidinggevende ervaring bij de politie en ben mijzelf de laatste jaren steeds meer gaan toeleggen op het begeleiden van medewerkers. 

Van huis uit heb ik het geloof meegekregen en ben ik bewust daarin actief verder gegaan. De bijbel is voor mij o.a. het oudste en beste coachboek dat ooit is geschreven. De integratie van psychologie en theologie ervaar ik als zeer stimulerend en verrijkend. Met veel plezier pas ik dan ook de instrumenten die daarvoor geschikt zijn toe in mijn werk als coach.

Ik ben aangesloten bij de coachpool van de 4e Musketiers.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?
Ik sta ingeschreven in het coachregister van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG).

Hoe ga ik te werk als coach?
Individuele coaching
Individuele coaching
Ieder coachtraject start met een intakegesprek, waarin we samen de coachingsvraag helder maken. Helder maken wat je wilt bereiken tussen nu en straks, wanneer je na afloop van de laatste coachsessie naar buiten loopt.

Daarnaast moet het ook tussen ons klikken, een belangrijke factor voor een succesvol coachingstraject. Het intakegesprek is daar dus ook voor bedoeld. Ik gebruik naast de integratieve methodiek die Groundwork voorstaat ook allerlei instrumenten die ik vanuit mijn andere (team-)coachopleidingen heb geleerd. Steeds richt ik het proces zo, dat jouw vraag aan de orde komt.

Ook bied ik E-coachingstrajecten aan, waardoor de gelegenheid ontstaat “op afstand” te coachen met weinig directe contactmomenten, maar met eenzelfde effect als wanneer we elkaar periodiek zien. Informatie tref je hierover aan op mijn website.

Teamcoaching
Naast de persoonlijke coaching en E-coaching kan je me benaderen voor teamcoaching in je bedrijf, organisatie of vereniging. Onder het motto “Wanneer veranderen niet vanzelf gaat...” Als je dat ervaart, is het wellicht verstandig om een coach in te schakelen. Het is dankbaar werk om de samenwerking weer vlot te krijgen of nog een tandje scherper te maken. Teamcoaching is altijd maatwerk en samen met leiding bespreken we de doelen. Ik vind het zeer belangrijk dat op een of andere manier ook de teamleden hierin betrokken worden.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan