Coaches

Hannie Stehouwer-Pelleboer

Integratieve coach en therapeut
Locatie
Amersfoort
Services
Christelijk integratieve coach en christelijk integratieve therapeut
Beschikbaarheid
Woensdag en vrijdag, 9-17 uur
Telefoonnummer

Wie ben ik?

Mensen omschrijven mij als warm, betrokken, enthousiast en als een goede luisteraar. Ik ben analytisch en kan goed structuur aanbrengen in chaos. Ik wil mensen helpen om weer overzicht te krijgen over alles wat er gebeurt in hun leven en grip te krijgen op hun leven. Ik ben eerlijk en transparant: what you see is what you get. Door mijn eigen levensgebeurtenissen ben ik meer doordrongen van de gebrokenheid van het leven en ben ik gepassioneerd voor herstel. Herstel van relaties, herstel van energie, herstel van zelfbeeld, herstel van leven. Om de troost waarmee ik zelf getroost ben door te geven, om met een Bijbels beeld te spreken. Ik ben goed thuis in de Bijbel en laat me daardoor ook inspireren. Ik ben 62 jaar, getrouwd, heb 2 dochters en 3 kleinkinderen. Ik houd van lezen, zingen en fietsen.

 

Wat heb ik gedaan?

Ooit afgestudeerd als arts en nog steeds werkzaam als docent pathologie op een MBO, werd ik actief in mijn kerk als pastoraal werker. Van daaruit groeide het verlangen om op een professionelere manier mensen te kunnen helpen. Zo kwam ik bij Groundwork terecht en volgde ik de opleiding tot christelijk integratieve therapeut.

 

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?

Ik ben bezig met registratie bij de NFG en de RBCZ. Ik begeleid cliënten onder supervisie van een erkende therapeut bij Groundwork.

 

Hoe ga ik te werk als coach / therapeut?

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek verken ik samen met jou of jouw hulpvraag binnen een traject bij mij past. We bepalen samen aan welke doelen je wil werken en wat je daarin te doen hebt. Ik pas de interventies toe zoals ik ze heb geleerd bij Groundwork. Dat betekent dat ik o.a. gebruik maak van ervaringsgerichte oefeningen, zodat je ook luistert naar wat je gevoelens je aan informatie geven, om meer balans te ervaren tussen ratio en gevoel.

 

Wat zijn mijn specialisaties (qua doelgroep of hulpvraag)?

Ik heb op dit moment nog geen specialisaties, maar heb door mijn pastorale werk in de kerk veel ervaring met vrouwen die angsten, depressieve gevoelens en een negatief zelfbeeld hebben. Door mijn werk op een MBO school heb ik veel ervaring met jongeren en kan me verplaatsen in hun leefwereld.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan