Coaches

Hanneke van der Veer

Integratieve coach en therapeut
Locatie
Kampen
Services
Coaching, counseling, therapie en mediation
Beschikbaarheid
Dinsdag, donderdag en vrijdag. Ook ‘s avonds. Zaterdag in overleg.
Telefoonnummer

Wie ben ik?
Ik ben Hanneke van der Veer, getrouwd en ik heb 3 mooie en lieve dochters. Geef mij bergen, mijn tuin, mijn viool, mijn gezin en mijn lieve vrienden en ik ben helemaal gelukkig. Ik wil als christen  bekwaam zijn mensen verder te brengen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Ik wil meewerken aan het proces van innerlijke genezing en aan de zoektocht om je oorspronkelijke identiteit te vinden. Zoals elke coach kan ik goed luisteren, ben ik empathisch  en betrokken. Ik ben ook analytisch  en doelgericht. Ik zou het iedereen zo gunnen om op de plek waar hij woont of werkt onbevangen op weg te kunnen gaan.

Wat heb ik gedaan?
Ik ben orthopedagoog en ik heb jarenlang ouders en leerkrachten begeleid. Ik heb ervaring met  oplossingsgericht werken. Als onderwijsbegeleider nam ik  psychologisch en diagnostisch onderzoek af en bood ik op maat gemaakt onderwijsadvies aan (leerproblematiek of gedragsproblematiek). In deze periode heb ik goed leren luisteren, leren werken met vastgelopen of gefrustreerde kinderen en volwassenen. Het is genieten als er weer ervaren kan worden dat mensen vooruitgaan en succes ervaren. Daarnaast ben ik al jarenlang persoonlijk begeleider van een jonge vrouw met een niet aangeboren hersenletsel. Hier leer ik doseren in kleine stapjes en goed aansluiten bij de behoeftes van haar.

In mijn gemeente ben ik pastoraal medewerker en kringleider. God is de beste plek om thuis te zijn en daar ben ik graag een wegwijzer voor. Persoonlijk heb ik een paar diepe genezingsprocessen mogen doormaken. Ik kijk daar met dankbaarheid op terug. Na de CICO, volg ik nu de CIT, opleiding tot christelijke integratieve therapeut bij Groundwork.

 

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?
Aanvraag NOBCO is onderweg. Verder werk ik onder supervisie van mevr. A Mulder, te Ede.

 

Hoe ga ik te werk als coach?
Het gaat om jou! Daar stem ik op af en ik bied die begeleiding die het beste bij jou past vanuit verschillende methodieken. De principes van Groundwork zul je weer tegen komen in de begeleiding. Alles in jou is welkom. Ik luister zonder oordeel en ik vind het belangrijk dat jij je veilig voelt. Om niet onnodig lang te begeleiden, werken we met jouw doelen, evalueren we tussendoor en zijn we oplossingsgericht aan het werk.

Wat zijn mijn specialisaties?
Sociale onzekerheid, verdrietige jeugdherinneringen, hechting, burn-out klachten, omgaan met conflicten, nee zeggen, angst, geloofsvragen, opvoedingsvragen en identiteit. Lees meer op de website www.onbevangenopweg.nl.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan