Coaches

Hanneke Nijkamp

Coach, relatietherapeut
Locatie
Veenendaal
Services
Individuele therapie en relatietherapie
Beschikbaarheid
In overleg overdag en ‘s avonds
Telefoonnummer

Wie ben ik?
Ik ben Hanneke Nijkamp, gelukkig getrouwd en moeder van 4 kinderen. Ik houd erg van lezen, piano spelen en alles wat met muziek te maken heeft. Sinds 2008 heb ik mijn eigen praktijk in Veenendaal, wat uitgegroeid is tot een multidisciplinair team. Hierin geef ik leiding aan een team van psychologen, therapeuten en coaches waarbij we voor jouw hulpvraag een passende behandeling bieden. De collega’s waar ik mee samenwerk hebben allemaal een christelijke levensvisie. We kunnen daarin zowel kinderen en jongeren, als volwassenen en gezinnen verder op weg helpen.

Wat heb ik gedaan?
Na mijn studie psychologie aan de Universiteit Utrecht heb ik mijn eigen praktijk opgestart. Naast het werken met cliënten heb ik nog diverse opleidingen en cursussen gedaan waaronder relatiecounselling, groundwork coach en oplossingsgerichte therapie. Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid? Ik ben lid van het NIP, NVPA, NFG, ABvC, RBCZ, NVVCH en CVPPP.

Hoe ga ik te werk als coach?
In de gesprekken maak ik gebruik van diverse methoden en technieken, waaronder de Groundwork principes, cognitieve gedragstherapie, Emotionally Focused Therapy. Wat ik heel belangrijk vind is openheid en vertrouwen naar elkaar. Ik wil graag naast je staan om samen te kijken hoe je weer in je kracht kan komen door vaardigheden die je in huis hebt anders te leren inzetten of indien nodig nieuwe vaardigheden te leren om met je situatie om te kunnen gaan.

Wat zijn mijn specialisaties qua doelgroep of hulpvraag?
Relatietherapie heeft mijn hart. Ik geloof heel erg dat als partners het samen goed hebben dat dit overal in doorwerkt. Daarnaast begeleid ik mensen individueel waarin o.a. thema’s als angst, somberheid, relatie met anderen, zelfbeeld en zelfvertrouwen een rol speelt.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan