Coaches

Hannah Andringa

Integratieve coaching
Locatie
Doorwerth (Arnhem-Wageningen)
Services
Integratieve coaching en psychotherapie
Beschikbaarheid
In overleg - flexibel
Telefoonnummer

Mijn naam is Hannah. 
Nieuwsgierig, gedreven en betrokken. Creatief en analytisch. 
Opgeleid als psycholoog, orthopedagoog, filosoof en integratief coach. Nu werkzaam als onderzoeker en in opleiding als integratief therapeut. Ik ben geïnteresseerd in de mens van nu. Hoe hoopt hij en zij? Misschien juist wel als je je (soms) zwak weet.

In 2014 zette een fietsongeluk met hersenletsel als gevolg mijn leven totaal op zijn kop. Uit de worsteling die daaruit voortkwam is de Praktijk van Hoop geboren. Een verzamelplaats van hoopgevers voor in het dagelijks leven. Want leven is een hele kunst.

Één van de hoopgevers in het leven is wat mij betreft coaching en therapie. Het helpt in het grip krijgen op hoop en duurzame verandering. Ik bied kortdurende coaching en therapie voor (jong)volwassenen om in het leven van alledag, te kijken naar dingen die je wel zou willen maar (soms) niet lukken. Realistisch en hoopvol. Daarin hoop ik op herstel en groei van de relatie met jezelf, relaties met anderen en binnen gezinnen en generaties. Met alle gevolgen van dien.

Werkwijze
Als coach en therapeut zet ik mijn ervaring en kennis als wetenschapper in: ik ben analytisch en snel, heb een hoofd vol (diagnostische) kennis. Daarnaast ben ik betrokken en ga ik voor verbinding. Meestal werk ik in 1-3 series van vijf sessies van 1-1,5 uur. Daarin begin ik met het opstellen van een plan, waarin we doelen opstellen en de richting bepalen. 
In de behandeling werk ik integratief. Dat betekent dat ik:

1. uit de verschillende psychologische stromingen oefeningen en kennis inzet. Uitgangspunt is altijd dat deze passend zijn bij jou als persoon en bij je doelen en vragen. Ik werk o.a. met bewezen effectieve methodes als Cognitieve Gedragstraining, Voice Dialogue, Mindfulness en Actieve Imaginatie.

2. vanuit een holistisch en bijbels mensbeeld werk. De mens als eenheid van geest, ziel en lichaam. Ik vind het belangrijk om aandacht te schenken aan groei en eventuele blokkades in al deze facetten (bv. je fysieke gesteldheid, je denken, je voelen, je gedrag, je geloofsleven).

Doelgroep
Coaching en therapie is in principe voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Ik houd de nieuwe (wetenschappelijke) inzichten over persoonlijke ontwikkeling in combinatie met o.a. hoogbegaafdheid, hoge sensitiviteit en hersenletsel actief bij en werk ik vaak met studenten en jong volwassenen.

Als integratieve coach ben ik aangesloten bij het NFG en als therapeut i.o. waarborg ik mijn kwaliteit doordat ik aangesloten ben bij een erkende supervisor. Als orthopedagoog ben ik in het bezit van mijn basisaantekening diagnostiek bij het NVO.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan