Coaches

Griët Bos

Therapeut i.o.
Locatie
Amsterdam
Services
Therapie i.o.
Beschikbaarheid
Dinsdag, woensdag en vrijdag
Telefoonnummer

Wie ben ik?

Ik ben onderzoekend, eerlijk en zorgzaam. Ik ben een rustig en introvert mens en doe dingen graag op mijn eigen manier. Ik houd ook van samenwerken en leer graag van anderen. Ik ben getrouwd met Matthijs en we hebben twee tienerzonen. Ik geniet ervan om moeder te zijn en lekker te koken voor mijn gezin. Ik heb het zwemmen in buitenwater ontdekt en word daar heel blij van. Ik houd van spelletjes maar ik kan slecht tegen mijn verlies. Ik vind het belangrijk om bewuste keuzes te maken over opvoeding, gezondheid, klimaat, geloof en tijdsbesteding en ga daar graag over in gesprek.

Wat heb ik gedaan?

Mijn werkende leven begon als voedingswetenschapper. Ik kwam naar Amsterdam om promotieonderzoek te doen naar diabetes. Na een aantal jaren wilde ik niet meer achter een computer zitten en ben overgestapt naar sociaal werk in mijn buurt. Als sociaal ondernemer heb ik vervolgens een taartenbakkerij opgezet en daar ontdekte ik dat mijn hart ligt bij het coachen van mensen. Ik kon goed luisteren maar had geen tools voor echte verandering. In de opleiding christelijke integratieve therapie van Groundwork krijg ik deze tools. Voor mezelf en voor jou als cliënt.

Hoe ga ik te werk als integratief therapeut i.o.?

Als therapeut in opleiding werk ik nog onder supervisie. Ik zet ik oefeningen in vanuit verschillende psychologische stromingen. Jij als mens staat centraal met jouw doelen en behoeften. Ik werk vanuit een holistisch mensbeeld. Alles staat met elkaar in verbinding: je hart, je hoofd en je lichaam. Er is tijdens de sessies aandacht voor al die aspecten.

Tijdens de intake leren we elkaar kennen en bepalen we het doel waaraan je wilt werken. Door middel van verschillende oefeningen kan jij ervaren wat je belemmert om te gaan doen wat je echt wil of te stoppen met wat je niet meer wilt. Je kunt je meer bewust worden van je lichaam en je ingesleten patronen. Het doel van integratieve therapie is dat jij een mens uit één stuk wordt. Alles wat er speelt in jouw leven en in ons contact kan daar een bijdrage aan leveren.

Wat zijn mijn specialisaties?

Therapie is voor iedereen. Het is een cadeau aan jezelf. Ik ben geïnteresseerd in zelfbeeld, identiteit, introvert-zijn, familiepijn, eten en (lichamelijke, emotionele, financiële, seksuele) gezondheid. Ik werk meestal met vrouwen.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan