Coaches

Gerlinde Mulder-Huberts

Coach en psychosociaal therapeut, relatietherapeut
Locatie
Hasselt
Services
Coaching, psychosociaal therapeut, relatietherapie
Beschikbaarheid
in overleg
Telefoonnummer

Wie ben ik?
Ik ben Gerlinde Mulder, getrouwd en moeder van 2 volwassen meiden en een tienerzoon. Mijn gezin, familie en vriend(inn)en zijn erg belangrijk voor mij en ik breng graag veel tijd met hen door. Een goed gesprek hebben, een spel doen, samen wandelen, alleen zijn en puzzelen of lezen, leuke en/of culturele uitstapjes maken zijn dingen die ik graag doe.

Met passie en bewogenheid voor de mensen om mij heen, sta ik in het leven. Ik vind het prettig om daarin samen te kijken naar wat ons beweegt en motiveert en hoe we daarin kunnen groeien.

Van die passie heb ik mijn beroep gemaakt waar ik dagelijks van geniet. Kernwoorden die mij typeren zijn: empathisch, bewogen, aandacht, ruimte, betrouwbaar, serieus, gevoel voor humor, ontwikkelingsgericht, praktisch, daadkrachtig.

Wat heb ik tot nu toe gedaan?
Na mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb ik een aantal jaren als groepsleider gewerkt met mensen met een verstandelijke beperking en met kinderen.

Omdat ik me graag wilde ontwikkelen in het geven van individuele begeleiding heb ik de opleiding tot psychosociaal therapeut gedaan. Sindsdien bied ik vanuit mijn eigen praktijk therapie aan volwassenen en echtparen.

Daarnaast ben ik in verschillende rollen actief binnen de opleidingen en trainingen van Groundwork.

Welke registratie heb ik?
Ik ben lid van de beroepsvereniging NFG en sta geregistreerd bij de koepelorganisatie RBCZ.

Hoe ga ik te werk?
Allereerst vind ik het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij mij. Hier draag ik aan bij door een veilige en empathische omgeving te creëren, afgestemd op jou. Mijn manier van werken is ervaringsgericht: bewustwording en werken aan dat wat er op dit moment bij jou op de voorgrond staat en wat voor belemmeringen zorgt. Ik pas graag de Groundwork principes toe, een integratieve manier van werken.

Je kan van mij verder een mix van verschillende therapiemethodes verwachten.

In mijn benadering staan gelijkwaardigheid, respect en jouw autonomie als mens voor mij op de voorgrond. 

Op mijn website www.xpansion.nl vind je meer informatie.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan