Coaches

Geralde Schreuder

Coach
Locatie
Amersfoort
Services
Coaching , ook voor leiders , managers en ondernemers
Beschikbaarheid
Ma – di- do -vr
Telefoonnummer

Wie ben ik?

Mijn naam is Geralde Schreuder ( 1978 ) Coach & ondernemer, christen, Levensgenieter, single, krachtig en echt. Het leven heeft mij van alles geleerd & gebracht. Dwars door alles heen leerde ik mijzelf op waarde te schatten. Ik ben uniek, net als jij. Anderen hielpen mij in mijn weg, geloofden in mij en gaven steun en hoop. Mijn weg bracht mij steeds meer acceptatie en vertrouwen. Ik ben wie ik ben. Hierdoor ervaar ik meer rust, focus en ben ik gaan doen wat ik echt leuk vind, Coachen! Woorden die mij typeren zijn, nuchter, warm, wijs, grappig, krachtig, direct en kwetsbaar.

Wat heb ik gedaan?

Na het afronden van mijn verpleegkunde opleiding ben ik gaan werken in de zorg. De laatste 20 jaar heb ik leiding gegeven aan prachtige mensen in zorgorganisaties. Van teamleider tot directeur zorg. Nu ben ik , sinds 2020, als zelfstandig coach aan het werk in mijn eigen praktijk. Ik heb de opleiding tot integratief coach bij Groundwork gevolgd.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?

Ik ben lid van het NOBCO. De beroepsvereniging voor coaches.

Hoe ga ik te werk als coach?

Tijdens een kennismaking bespreken we jouw coachvraag. In een open, vertrouwelijke en veilige setting luister ik graag naar jou. Er is ruimte om te delen waar jij tegenaan loopt en wat je belemmert om een volgende stap te zetten. Dit kan zijn in je persoonlijk leven, in je werk, organisatie of onderneming. Ik nodig je uit om in verbinding met jezelf, de ander en God opnieuw te ontdekken wat jij mogelijk nodig hebt en te ervaren wie jij bent. Ik gebruik praktische en creatieve manieren om je hierin te coachen.

Ik werk vanuit de Groundwork principes, vanuit het christelijk mensbeeld en de integratieve manier van werken. Ik werk ervarings- en lichaamsgericht.

Wat zijn mijn specialisaties?

Ik coach iedereen die daar behoefte aan heeft. Ik coach je graag als je spanning & stress ervaart, moeite hebt met grenzen stellen. Je hebt moeite met het maken van keuzes, je rouwt of hebt verlieservaringen. Je ervaart dat je dromen mag loslaten of wilt juist stappen wilt zetten om deze te verwerkelijken.

Ik coach ook leiders & managers, ondernemers. Hierin maak ik gebruik van mijn ervaring als leider en manager.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan