Coaches

Evert Hamming

Coach en relatietherapeut
Locatie
Zwolle
Services
Coaching en relatietherapie
Beschikbaarheid
Zie mijn website
Telefoonnummer

Wie ben ik
Ik ben Evert Hamming, sinds 1988 getrouwd met Jannette, we houden het dus al een tijdje vol samen. We hebben drie kinderen (Jenske 1991, Sietze 1993, Michiel 1997). We wonen in Zwolle.

Sinds 2011 heb ik een eigen praktijk. Ik werk als coach en relatietherapeut. Toen ik in 2013 een Groundwork Basic heb gevolgd, heb ik enorm veel over mezelf ontdekt. Zoveel dat ik daarna nog een traject heb gedaan bij een Groundwork coach. Dat heeft me enorm veel opgeleverd. Aansluitend ben ik de opleiding tot Groundwork coach gaan doen, en afgelopen zomer heb ik mijn diploma behaald. Omdat ik zelf aan den lijve heb ondervonden wat het je brengt om met jezelf aan de slag te gaan, ben ik zeer gemotiveerd om anderen te helpen om te groeien in je persoonlijk leven. Het is zo mooi om mensen te begrijpen (ik weet zelf hoe het is), en om ze op weg te helpen, en te zien hoe helpend het ook voor die ander is. Prachtig om te doen. Er is zoveel mildheid en genade, in de aanwezigheid van Jezus.

 In mijn vrije tijd sport ik graag, hardlopen en racefietsen. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn, in de natuur. Bergwandelen hoort ook zeker tot mijn favoriete bezigheden, vooral als ik het samen kan doen met mensen die me lief zijn. Echt genieten! Verder lees ik graag en luister ik vaak muziek.

Wat heb ik gedaan
Al vele jaren werk ik in het middelbaar onderwijs. Met veel plezier geef ik Duits in de bovenbouw van de Havo en het Vwo. Op school heb ik veel mensgerichte taken gehad (mentor, decaan, vertrouwenspersoon), heel mooi om dat met jonge mensen te doen. Daarbij heb ik vele opleidingen gedaan. Van 2011 tot 2013 heb ik de Post HBO opleiding Coaching aan de Christelijke Hogeschool Ede gevolgd. Daarna heb ik ook de opleiding tot basistherapeut EFT gedaan, en de afgelopen drie jaar dus de opleiding tot Groundwork coach. Natuurlijk is het daarmee niet klaar. Ik ga gewoon verder met scholingen, onder andere binnen Groundwork.

Ook intervisie is een onmisbaar onderdeel in mijn professionaliteit. Hoe kan ik een ander verder helpen als ik niet zelf weet van de dingen die in mij leven. Men zegt wel eens dat je een ander niet verder kunt brengen dan dat je zelf bent …

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid
Ik ben als Erkend Coach geregistreerd bij de St!R en ben daarnaast erkend EFT-relatietherapeut bij EFT Nederland (link)

Ik beschik over een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Hoe ga ik te werk als coach
Ik werk volgens de principes van Groundwork. Mocht je de Basic hebben gevolgd, dan sluit een traject bij mij daarop heel mooi aan. Het is een logisch vervolg van de driedaagse. We onderzoeken waar je mee aan de slag wilt, hoe het nu is, waar je naar toe wilt, wat je nodig hebt om daar te komen. En dat is natuurlijk per persoon verschillend. Ik houd ervan om aan te sluiten op wat er gebeurt. Daarin begeleid ik je graag!

Ik start altijd met een eerste kennismakingsgesprek om te kijken of het een goed idee is om samen op weg te gaan. Als je meer wilt weten, kijk dan maar eens verder op mijn site www.everthamming-coaching.nl

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan