Coaches

Esther Oosterom

Integratief coach en therapeut in opleiding
Locatie
Maassluis
Services
Coach en therapeut in opleiding
Beschikbaarheid
Maandag t/m vrijdag
Telefoonnummer

Wie ben ik?

Mijn naam is Esther Oosterom. Ik ben getrouwd en moeder van twee (pleeg)dochters. Daarnaast ben ik ook zus, vriendin, tante, gemeentelid, coach en therapeut.

De ontdekking dat ik als mens geen ‘human doing’, maar een ‘human being’ ben, heeft me geleerd te mogen zijn wie ik ben, geliefd door God en de mensen om me heen, los van wat ik doe. Vanuit wat ik zelf heb mogen ontdekken over wie ik ben, krachtig en kwetsbaar tegelijk, begeleid ik mensen op weg naar leven & ZIJN.

Openheid, enthousiasme en betrokkenheid zijn woorden die passen bij wie ik ben. In gesprekken zoek ik graag de diepgang. Daarnaast geniet ik van sportieve uitdagingen en lees ik graag een goed boek.

Wat heb ik gedaan?

Zowel van het werken met groepen als met individuen krijg ik energie en ik heb hier ervaring mee opgedaan in de geestelijke gezondheidszorg, in het onderwijs en door het doen van maatschappelijke en pastorale werkzaamheden in een multiculturele wijk in Rotterdam-Zuid. Daarnaast heb ik een periode in Papoea gewoond en gewerkt. Al deze ervaringen hebben mij mede gevormd tot de persoon en professional die ik nu ben.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?

Ik ben afgestudeerd als coach bij Groundwork. Als therapeut in opleiding werk ik onder supervisie van een bij Groundwork aangesloten supervisor en ik ben studentlid bij de NVPA.

Hoe ga ik te werk als coach/therapeut?

In mijn werk laat ik me inspireren door de visie van Groundwork waar ik de opleiding tot coach heb gevolgd en nu in de eindfase zit van de opleiding tot therapeut. Openheid en vertrouwen zijn voor mij de basis van waaruit we werken.

Wat zijn mijn specialisaties (qua doelgroep of hulpvraag)?

Ik bied coaching en therapie aan volwassen en jongvolwassen mannen en vrouwen. Specifieke ervaring heb ik opgedaan met het coachen van studenten en vrouwen met een andere culturele achtergrond. Ook begeleid ik mensen die vragen hebben rondom geloof en zingeving.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan