Coaches

Erna de Landmeter

Integratieve coach & therapeut
Locatie
Middelburg
Services
Integratieve coaching en therapie
Beschikbaarheid
Maandag t/m vrijdag
Telefoonnummer

Wie ben ik?
Ik ben Erna de Landmeter. Getrouwd en moeder van 2 tieners. Al weer heel wat jaren woon ik in het mooie Zeeland. Ik ben graag in contact met mensen. Maar houd er ook van om alleen te zijn, en de stilte op te zoeken. Ik kan me blijven verwonderen hoe mooi we geschapen zijn, en hoe groot de liefde en genade van God is voor ons. En vanuit die liefde en genade wil ik naar mezelf en naar anderen kijken.

Mijn passie is om mensen te begeleiden in het ontdekken van hoe ze (opnieuw) kunnen gaan stralen en bloeien, door de moeite en pijn van het leven heen. En dit doe ik vanuit mijn praktijk Regenbloem, praktijk voor integratieve coaching en therapie.

Wat heb ik gedaan?
Ik ben opgeleid tot hbo-verpleegkundige en ik ben in allerlei sectoren van de zorg werkzaam geweest. Het werd steeds meer mijn verlangen om mensen te begeleiden in het op zoek gaan naar wat er van bij hen van binnen leeft, en dingen die in de schaduw zitten, in het licht te brengen. Om een stukje met hen mee te lopen in hun weg naar heelheid. Zodat ze steeds meer in staat zijn het leven te leven waarvoor ze bedoeld zijn. Zonder telkens weer belemmerd te worden door trauma's of innerlijke verwondingen uit het verleden. En zo hun relaties met God, met zichzelf en met anderen kunnen verdiepen. Ik heb het Coach-certificaat behaald bij Groundwork en het diploma Christelijk integratieve therapie.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?
Ik ben als integratief therapeut geregistreerd bij de RBCZ. En lid van de VIT (Vereniging van integraal therapeuten). 

Hoe ga ik te werk als coach en therapeut?
Je bent welkom, met alles wat in je is. In de eerste gesprekken kijken we samen naar waar je aan wilt werken en stellen we doelen vast.  In de volgende sessies werken we eraan om d.m.v. gesprekken en integratieve therapeutische oefeningen jouw doelen te bereiken. Ik werk o.a. vanuit de Groundwork-principes.

Wat zijn mijn specialisaties (qua doelgroep of hulpvraag)?
Iedereen die de moed heeft om aan zichzelf te willen werken is van harte welkom. Zie voor meer informatie mijn website, waarop staat vermeld waarmee je zoal bij mij terecht kunt.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan