Coaches

Ellen Hendriks

Integratieve coach & therapeut
Locatie
Assen
Services
Integratieve coaching en therapie
Beschikbaarheid
In overleg
Telefoonnummer

Voor jou

Ik heb een warm hart voor de mensen van nu. Voor jou, met een druk programma te midden van de veeleisende maatschappij. Schouders die zo veel te dragen hebben en veel ballen in de lucht te houden hebben.

Een hulpvraag kan heel divers zijn. Het leven van alledag kan veeleisend zijn. Je kunt butsen en deuken oplopen door datgene wat er in jouw leven plaatsvindt, of hebt vragen over het omgaan met allerlei zaken.

Je mag je bewust worden van jezelf en de keuzes die je maakt, zodat je kunt kiezen om jouw leven in te richten op een manier die gezond voor je is op alle vlakken van jouw leven. Ik wil je ondersteunen in het oplossen van de problemen waar je tegenaan loopt, ontstaan door verschillende situaties in het dagelijkse leven, waardoor je leert ontdekken wat jou hierin belemmert, wat jouw valkuilen zijn, je triggers. Maar ook wat jouw kwaliteiten zijn, hoe je deze kunt inzetten, zodat je kunt veranderen in gevoel, gedachten en gedrag, en wat dit betekent voor jouw geest, ziel, lichaam en relaties.

Datgene waar je tegenaan loopt in je leven, waar je niet alleen uit komt, en waar je coaching of therapie voor wilt. Ik wil je graag begeleiden in jouw zoektocht, je nieuw perspectief leren ontdekken.

Tijdens de sessies ga je op ontdekkingstocht naar jezelf, naar wat je drijft en motiveert, tijdens je studie, op je werk, thuis of in de kerk. In relatie met anderen en met jezelf. Daarvoor maak ik een traject voor jou op maat.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?

Ik werk zorgvuldig vanuit kwaliteitscriteria die voldoen aan de principes en richtlijnen die zijn vastgesteld door vak gerelateerde beroepsverenigingen en koepelorganisaties. Ik hanteer daarbij de uitgangspunten van de Internationale Ethische Code voor coaches, mentoren & supervisors, en ben lid van de NVPA.

Wie ben ik en wat heb ik gedaan?

Ik ben geboren in 1962, getrouwd, moeder en trotse oma.

Na een carrière in de verpleging en in het verpleegkunde onderwijs ben ik in 2019 gestart met mijn praktijk als integratief coach en therapeut. Ik werk hierbij samen met praktijk Setar in Assen. Ik heb mijn opleiding tot Integratief Therapeut gevolgd bij Groundwork. Naast dit diploma ben ik in het bezit van het diploma van de docentenopleiding verpleegkunde, een Master of Education for health professionals, Certificaat Coaching en het diploma Psychosociale Basiskennis Pro.

Mijn basis ligt in mijn Christelijk geloof in God, binnen de praktijk is uiteraard ook ruimte voor jou die niet (meer) gelooft, of een andere religie aanhangt.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan