Coaches

Dingena Hettema

Coach en therapeut (in opleiding)
Locatie
Nunspeet
Services
Coaching
Beschikbaarheid
Alle werkdagen, in overleg
Telefoonnummer

Wie ben ik?
Mijn naam is Dingena, getrouwd en moeder van 4 (inmiddels volwassen) kinderen, ik woon in Nunspeet. Woorden die bij mij passen, zijn: betrokken, creatief denkend,  goed analytisch vermogen, humor. Ik zoek graag naar antwoorden op boeiende (levens)vragen, voor mijzelf of voor anderen,  waarbij autonomie én verbondenheid kernwoorden zijn. 

Wat heb ik gedaan?
Werken met kinderen is altijd mijn passie geweest. Na mijn doctoraal studie tot klinisch pedagoog, ben ik 20 jaar werkzaam geweest in het basisonderwijs. In 2015 ben ik hiermee gestopt, deels om gezondheidsredenen, deels omdat ik voelde dat het tijd was voor iets anders. Dat ‘anders’ heb ik gevonden in de opleiding tot Christelijk Integratief therapeut bij Groundwork. Door mijn eigen ontwikkelingsproces groeide mijn verlangen om het kostbare dat ik voor mijzelf had ontdekt door te mogen geven aan anderen. Wat dat kostbare is? Dat is moeilijk in een paar woorden uit te drukken. Mij van binnen heel voelen, eenheid tussen hoofd, hart en handen ervaren… Onderstaande woorden uit één van mijn eigen gedichten zijn voor mij heel veelzeggend hierin:

Daar, waar oordeel en meetlat ontbreken
Daar kan de ont-moeting zijn!

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?
Als therapeut in opleiding werk ik onder supervisie van een bij Groundwork aangesloten supervisor. Daarnaast ben ik studentlid van de NVPA.

Hoe ga ik te werk als coach / therapeut?
Na een kennismakingsgesprek, waarin we van beide kanten kunnen ervaren of wij de juiste ‘klik’ hebben met elkaar, ga ik graag samen met jou op zoek naar wat jij nodig hebt. Naast gesprekken kunnen hier allerlei interventies en methodieken een plek in krijgen. Belangrijk is dat jij je vanuit een veilige setting kunt richten op dat wat jou belemmert. Zodat jij eenheid in hart, hoofd en handen mag gaan ervaren en je weer vrij en onbevangen kunt voelen….

Wat zijn mijn specialisaties (qua doelgroep of hulpvraag)?
Ik werk met cliënten met heel diverse hulpvragen en problematiek. Door mijn achtergrond als pedagoog en leerkracht, kan ik iets extra’s bieden als het gaat om opvoedingsvraagstukken.

🍪
Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid