Coaches

Cris van Dusseldorp

Integratieve coach en therapeut
Locatie
Velp
Services
Integratieve Coaching • Supervisor • Trainer • Relatietherapie (EFT)
Beschikbaarheid
Maandag, donderdag, vrijdag
Telefoonnummer

Wie ben ik? 
Ik ben iemand die snel de kracht en kwaliteiten in mensen ziet. Om mensen en groepen te begeleiden om zich te ontwikkelen in verbinding met God, zichzelf, elkaar en de wereld om hun heen is mijn grote passie. Ik ben een avonturier, pionier en buitenmens en vind het dan ook heerlijk om te sporten zoals racefietsen, mountainbiking, squash, wandelen. Mijn passie voor sport kan ik goed combineren met coachen en supervisie op de Posbank en Montferland, prachtige natuurgebieden waar ik dan ook regelmatig mensen mee naartoe neem.

Wat heb ik gedaan en wat doe ik nu?
Als pioneer, leider en coach heb ik inmiddels meer dan 25 jaar ervaring. In Nieuw Zeeland waar ik tien jaar gewoond heb, heb ik een  rehabilitatiecentrum voor mannen met levensbepalende problemen opgericht. Als directeur gaf ik leiding aan dit centrum. Vóór mijn terugkeer naar Nederland heb ik het centrum overgedragen aan een van de eerste bewoners  die ik gedurende de tien jaar daar opgeleid en getraind heb. Deze organisatie bestaat tot op de dag van vandaag.

Van 2000 - 2015 was ik voorganger van de kerk ‘Oase Arnhem’. Daarnaast was ik 9 jaar bestuurslid van Rafaël Nederland, een landelijk orgaan van aangesloten kerken en landelijk coördinator van gemeentestichting en pionieren. Eén van zijn projecten was het opzetten van een mentoring en trainingstraject voor het opleiden van pioniersteams.

Ik heb mijn Bachelor Theology in Missiology en heb een post HBO opleiding gevolgd aan de CHE ‘supervisie & coaching’. 

Samen met mijn vrouw Michelle ben ik eigenaar van Redwoods People Services gericht op therapie, training, coaching en supervisie.

Welke registratie heb ik?
Ik ben geregistreerd bij de LVSC en werk als supervisor en coach (Supervisor registratienummer 14360 en Register Coach RC 0415). Verder heb ik de basisregistratie als EFT Therapeut en heb ik mijn Groundwork coach en trainer certificatie. 

Hoe ga ik te werk?
Ieder coachingstraject begint met een intakegesprek. Het is belangrijk om elkaar beter te leren kennen in het eerste gesprek. Tijdens dit gesprek dient o.a. de coachingsvraag van de coachee helder worden. De coachingsvraag is, het probleem dat de coachee wil aanpakken, verwoord in één pakkende zin. Het intake gesprek is ook bedoeld om te kijken of het klikt tussen beiden. Dit is namelijk een belangrijke voorwaarde voor het slagen van een coachingstraject.

Ik werk integratief waarbij ik de Groundwork-principes toepas, zowel als andere methodieken. Belangrijke sleutels zijn voor mij vertrouwen, ‘present’ zijn met mijn lijf, mijn aandacht, zorgvuldig te luisteren en aansluiten bij wat zich aandient. Ik doe dat op een creatieve en ontwikkelingsgerichte wijze die op de praktijk gericht is.

Gesprekken vinden meestal plaats in de praktijkruimte van Redwoodspeopleservices, en kunnen dus ook tijdens een wandeling in de natuur plaatsvinden.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan