Coaches

Carline Visser

Coach
Locatie
Berkel en Rodenrijs
Services
Integratieve coaching
Beschikbaarheid
In overleg
Telefoonnummer

Wie ben ik?

Mijn naam is Carline Visser. Mensen ervaren mij als warm, betrokken, empathisch en veilig. Ik ben analytisch, ik heb een groot inlevingsvermogen en een sterke intuïtie.

Ik geniet van het leven samen met mijn man en onze drie tieners. Ik houd van een wandeling in gezelschap van mijn man, een vriendin of een goede podcast. Daarnaast breng ik graag tijd door met mensen door wie ik mij geliefd en gezien voel.

Mijn geloof is de basis van waaruit ik leef, vol passie en de overtuiging dat er door Gods liefde herstel mogelijk is in mijn eigen leven en in het leven van anderen. Ik voel me dankbaar als ik bij kan dragen aan innerlijk herstel en vrouwen tot bloei zie komen.

Wat heb ik gedaan en wat doe ik nu?

Contact met mensen is niet weg te denken uit mijn leven. Al op jonge leeftijd was ik betrokken in pastoraat en ook mijn werk is altijd mensgericht geweest. Na mijn opleiding tot verpleegkundige heb ik lange tijd in de zorg met mensen met een verstandelijke beperking gewerkt. In de begeleiding van deze mooie mensen was ik altijd op zoek naar de onderliggende reden van wat men noemde ‘moeilijk verstaanbaar gedrag’. Toch kostte die tomeloze inzet om mensen goed te begeleiden mij veel en uiteindelijk heb ik afscheid genomen van dit werkveld.

De zoektocht naar een onderliggende reden kenmerkt mij ook als persoon. Ik neem niet snel genoegen met hoe het nu is als ik zie dat het ook anders kan.

Ik heb de opleiding tot christelijk integratieve coach bij Groundwork afgerond en ben gestart met mijn praktijk voor christelijke coaching in Berkel en Rodenrijs.

Hoe ga ik te werk als coach?

Ik vind het belangrijk dat jij de ruimte en de veiligheid voelt om te komen met jouw verhaal én jouw verlangen. Wat speelt er in het hier en nu en waar verlang je naar? Dit verlangen zetten we in als doel. Hoe je daar naartoe gaat werken is bij elk persoon anders. Mijn begeleiding bestaat uit gesprekken, oefeningen en waar gewenst mindfulness vanuit christelijk perspectief. Hierbij sluit ik aan bij jouw behoeften en hulpvraag. Ik geloof in de integratieve aanpak van Groundwork en werk hiermee in mijn praktijk.

Wat zijn mijn specialisaties (qua doelgroep/hulpvraag)?

Ik begeleid vrouwen met een christelijke achtergrond bij verschillende hulpvragen. Vanuit mijn opgedane kennis en levenservaring kan ik goed aansluiten bij vrouwen die te maken hebben met:

• Moeite hebben om je grenzen te voelen en aan te geven

• Aanhoudende pijnklachten of vermoeidheid

• Spannings- en/of burn-out gerelateerde klachten

Op www.carlinevisser.nl vind je meer specifieke onderwerpen waarop ik mij richt in mijn praktijk.

Daarnaast begeleid ik vrouwen die zich geïsoleerd voelen of worstelen met de verantwoordelijke rol die zij en/of haar partner heeft in het leiderschap binnen een kerk. Als je vaak bezig bent met (het welzijn van) anderen kan het zijn dat je zelf een plek mist waar er aandacht en ruimte is voor jouw proces en vragen. Vanuit mijn kennis en ervaring op dit gebied kan ik ondersteuning bieden.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?

Ik ben als gediplomeerd integratieve coach aangesloten bij Groundwork. Daarnaast ben ik ingeschreven in het coachregister van de beroepsvereniging NFG.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan