Coaches

Bea de Jong-Laan

Coach en counselor
Locatie
Almere
Services
Coaching en counseling
Beschikbaarheid
Maandag en donderdag
Telefoonnummer

Wie ben ik? 

Ik ben Bea de Jong. Ik heb samen met mijn man een gezin van 4 kinderen. Ik geniet hier erg van en ik vind het heerlijk om tijd met elkaar door te brengen. Daarnaast houd ik van het contact met familie en vrienden, met elkaar door dit leven te gaan… door de ups en downs, in goede, maar ook moeilijke tijden. Ik houd van ‘hart tot hart’ gesprekken, puur en echt zijn, rauw en eerlijk. Ik houd van mensen en samen zijn! Ik houd van leren en ontwikkelen, met name op het gebied van psychologie. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om de stilte op te zoeken… en kan ik erg genieten van de natuur, een goed boek en van lekker eten koken.

Wat heb ik gedaan?

Ik ben sinds 2013 aan Groundwork verbonden en ik heb de coach- en trainersopleiding bij hen gedaan. Drie jaar geleden ben ik begonnen als coach/counselor bij Precious People in Zwijndrecht, waar ik samen met mijn collega’s vrouwen begeleid met hun persoonlijke hulpvraag. Ik heb - naast de trainingsdagen bij Groundwork - diverse trainingen en workshops gevolgd op het gebied van ademhaling, hechting en lichaamswerk.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?

Ik ben aangesloten en geregistreerd bij de beroepsvereniging NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg). Ook ben ik tot de zomer 2020 aangesloten bij Solopartners. 

Hoe ga ik te werk?

Ik vind het belangrijk dat je je gezien en gehoord voelt. Dit doe ik door met aandacht te luisteren, en ook dmv ervaringsgerichte oefeningen je bewust te laten worden van wat er bij jou van binnen gebeurt. Mede hierdoor kan je keuzes gaan maken die bij jou passen, waardoor je die verandering kunt gaan maken waar je zo naar verlangt.

Mijn specialisaties

Ik begeleid volwassenen van 18 jaar en ouder die op een of meerdere gebieden in hun leven voor een uitdaging staan en graag hulp willen ontvangen.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan