Coaches

Arjo Bijl

Coach
Locatie
Rotterdam
Services
Integratieve wandelcoaching en meerdaagse wandelevents
Beschikbaarheid
Vrijdag | andere dagen in overleg
Telefoonnummer

Wie ben ik?

Ik ben Arjo Bijl, eigenaar van Natuurlijk Stappen. Ik ben 53 jaar oud, ik ben man van Marianne en vader van drie kinderen. Ik woon in Rotterdam, geboren in Pernis.

Wat heb ik gedaan?

Naast Natuurlijk Stappen werk ik al ruim 25 jaar in verschillende functies in de zorg. Grootste gedeelte ben ik werkzaam in de gehandicaptenzorg. In eerste instantie als persoonlijk begeleider daarna als zorgmanager. Momenteel werk ik als veldwerker in Rotterdam.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?

Ik ben Christelijk Integratief Groundwork Coach.
Ik ben aangesloten bij Nobco.

Hoe ga ik te werk als coach / therapeut?

Ik ben wandelcoach en doe mijn werk voornamelijk in de natuur. Na een intake gaan we samen op weg. We starten met een korte oefening gericht op ademen. We staan stil bij de vraag hoe het met je is en waarmee jij aan de slag wilt in het coachingstraject.

Onderweg gebruiken we de natuur als hulpmiddel om ervaringen op te doen. Ondertussen stimuleer ik je door het stellen van verdiepende vragen.

Ik heb ervaren dat vooral het samen lopen laagdrempelig werkt. En doordat lopen de opname van dopamine verhoogt jij je vaak al beter voelt en ruimte ervaart om stil te kunnen staan bij wat er is.

Mocht lopen voor jou problematisch zijn dan beschik ik over een praktijkruimte aan huis.

Mijn specialisaties:
- Identiteitsvragen
- Werkdruk en burnout klachten
- Mensen in de zorg
- Familieleden van mensen met een beperking

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan