Coaches

Annemieke Oudman

Integratieve therapeut en coach
Locatie
Mijdrecht
Services
Integratief therapeut, Coach, Psycholoog en Trainer
Beschikbaarheid
In overleg - flexibel
Telefoonnummer

Wie ben ik?

Mijn naam is Annemieke Oudman. Ik ben getrouwd met Martin en moeder van onze meiden Anouk en Eva. Ik voel me geliefd, door God en door een heel aantal mensen. Samen zijn met hen is iets waar ik van geniet en energie van krijg. Het is mijn passie om mensen te helpen zich met zichzelf, met God, met anderen te verbinden. Zodat ze verder kunnen groeien tot wie ze zijn bedoeld. 

Woorden die ik vaak terugkrijg van mensen zijn: betrokken, veiligheid biedend, scherp van geest, krachtig. Ik houd van lezen, wandelen en een goede film, ben graag bezig in de tuin, zoek het liefst het strand op als ik uit wil waaien en geniet vooral van ontmoetingen en gesprekken met mensen.

 

Wat opleidingen heb ik gevolgd en wat doe ik nu?

Ik deed de PABO aan de GHBO, studeerde psychologie aan de UvA (waar ik ook de trainersopleiding volgde) en ben afgestudeerd (coach en) integratief therapeut aan de CIT-opleiding bij Groundwork.

Naast mijn gezin heb ik een praktijk voor integratieve psychotherapie in Mijdrecht, waar ik individuele therapie aan volwassenen geef. Ik ontwerp en geef ook af en toe trainingen aan teams/ groepen mensen en ben daarnaast betrokken bij Groundwork als leertherapeut.

 

Hoe ga ik te werk?

Voor mij is een prettige, veilige sfeer en werkrelatie de basis van waaruit ik werk, omdat ik geloof dat dat nodig is om alles wat er in jezelf aanwezig is en zich aandient, er zonder oordeel te kunnen laten zijn en onderzoeken. Na de kennismaking bespreken we je doelen en maken we een plan van aanpak dat bij jou past. Ik geloof dat mensen veel meer in zich hebben dan ze zelf denken en werk altijd vanuit iemands kracht. Ik houd van verbinding met de ander, liefst voorbij de buitenkant. Dat zoek ik bewust op door te luisteren en vragen te stellen. Dat is spannend, want daarmee raak ik vaak aan de kwetsbaarheid van de ander. En van mezelf. En dat blijkt enorm kostbaar! Ik ben ook een praktisch mens. Ik vind het belangrijk dat je dat wat je leert ook kunt omzetten in daden, zodat je nieuw gedrag gaat uitproberen. Dit betekent dat ik gebruik maak van verschillende integratieve interventies (zoals Actieve Imaginaties, Imaginaire Rescripting, EMDR, Mindfulness, ervaringsgerichte oefeningen ed.), die passen bij wat jij wilt leren en onderzoeken.

 

Doelgroep en hulpvraag

Therapie en coaching is in principe voor iedereen die daar behoefte aan heeft. 

Ik kom in mijn praktijk allerlei hulpvragen tegen als: willen leren omgaan met angst/ verdriet/ boosheid, willen opkomen voor eigen grenzen en behoeften, depressie, burn-out, willen leren mild en liefdevol te zijn voor zichzelf ipv streng en perfectionistisch, HSP, willen leren meer te voelen en zich meer te uiten, verwerken van trauma ed.

 

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?

Mijn aanvraag voor de Vereniging van Integratief Therapeuten (VIT) is in behandeling.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan