Coaches

Andrea Kleiweg

Integratieve coach
Locatie
Veendam
Services
• Coaching • Supervisor • Maatschappelijk werker • Autisme deskundige
Beschikbaarheid
Dinsdag, woensdag en vrijdag
Telefoonnummer

Wie ben ik

Ik ben Andrea Kleiweg-Verboom,  getrouwd met Ronald en we hebben samen 3 kinderen en 4 pleegkinderen.  Waarvan de oudste inmiddels  al volwassen zijn en zelf kinderen hebben en onze jongste zoon is meervoudig gehandicapt.  Ik ben een trotse oma van 5 kleinkinderen. We hebben crisisopvang voor pleegzorg gedaan. In 2004 zijn we verhuisd van Nieuwerkerk aan den IJssel  naar Veendam waar we een opvang boerderij gestart zijn.  Voor (tiener) moeders, met o.a. als doel dat kinderen  geen pleegkinderen hoefden te worden. En er kunnen mensen wonen die tijdelijk onderdak en begeleiding nodig hebben om hun leven weer te kunnen gaan leven.  De liefde van God voor mij, is mij drijfveer om in het leven te staan.   Met als verlangen dat ook de ander zich geliefd voelt.  Dan kan je gaan leven en geven uit een onuitputtelijke bron.   Ik ben doortastend, hou van humor, ben doelgericht, gevoelig, kwetsbaar, flexibel en veelzijdig.

 

Wat heb ik gedaan

Ik ben een tuindersdochter en heb altijd veel mee geholpen in de tuinderij. Op mijn 18e ben  ik de verpleging ingegaan. De specialisatie Oncologie heb ik  in de Daniel Den Hoed kliniek gedaan.  Na ongeveer 17 jaar als verpleegkundige in ziekenhuizen te hebben gewerkt, ben ik naar het Leger des Heils gegaan, waar ik met dubbel diagnose cliënten ben gaan werken.  Toen de opleiding HBO-maatschappelijk werk en dienstverlening gedaan.  Na de verhuizing naar Veendam heb ik de opleiding supervisie en coaching gedaan en later de post-HBO “Geef me de 5” .  Een methode voor mensen met autisme.   2 dagen in de week werk ik in de verslavingszorg, waar ik vooral daklozen bezoek en ze motiveert tot een andere manier van leven.  Ik geef een paar uur per week supervisie aan studenten van de Hanze Hogeschool. Vanuit een eigen praktijk coach ik mensen en of gezinnen met vragen op gebied van autisme en na Groundwork ook mensen die een dilemma in zichzelf ervaren. Ik wil het wel maar doe het niet,  ik doe het toch maar wil het niet.

Ik ben geregistreerd bij de beroepsvereniging voor Maatschappelijk werker  BAMW  onder nummer: 461000169

Bij de LVSC, landelijke vereniging supervisie en coaching  onder nummer S 12557

Als coach vind ik het belangrijk dat ik een veilige sfeer creëer, en dat er een klik, openheid en vertrouwen is. Zodat iemand zich veilig, gezien en erkent voelt. Dan heb ik een grote gereedschapskist aan opleidingen, cursussen, kennis en methode die ik kan gebruiken afhankelijk van wat de cliënt, of coachee nodig heeft.

Ik werk met mensen van alle leeftijden, heb ervaring in de verslavingszorg en met dubbel diagnose cliënten,  ben deskundige op gebied van mensen met autisme, werk integratief en eclectisch.

Mensen helpen te zoeken krachten in zichzelf en die leren benutten waardoor er meer zelfvertrouwen ontstaat, daar geniet ik van.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan