Blog

Al enorm veel aanmeldingen opleidingen 2021-2022

28 April 2021

Zo. Even wat goed nieuws delen. We zijn echt overdonderd door het aantal aanmeldingen dat nú al binnen is voor het nieuwe opleidingsjaar 2021-2022 dat in september van start gaat. Wat een opsteker om te merken dat er steeds meer interesse is in onze opleidingen.

Informatieavond gemist?

Een aantal weken geleden alweer was de eerste informatieavond van 2021, live vanuit de studio. De hele informatieavond is opgenomen en je kunt een terugkijklink aanvragen. Voor wie na het bekijken van de opname nog vragen heeft, is er op 17 mei een live Q&A met onze opleiders. Klik hier voor de terugkijklink en de Q&A.

Zo werkt inschrijven

Schrijf je in wanneer je zeker weet dat je een opleiding bij Groundwork wilt gaan volgen. Jouw inschrijving wordt gecheckt op volledigheid en of je voldoende gekwalificeerd bent om te kunnen starten. Als alles in orde is, word je uitgenodigd voor de intakedag. 

Inschrijven zolang er plek is 

Elk jaar is er een beperkt aantal plekken beschikbaar voor nieuwe studenten. Om ook onderwijs op locatie te garanderen met corona-maatregelen zoals die tijdens de intelligente lockdown van medio 2020, houden we de groepen in 2021-2022 iets kleiner dan we gewend zijn. Wacht daarom niet met je inschrijving tot vlak voor de zomer, want dan bestaat de kans dat de opleiding van jouw keuze al vol zit.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de voorwaarden.
🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan