Blog

Vers van de pers: nieuwe studiegidsen 2021 - 2022

27 Januari 2021

De nieuwe studiegidsen zijn klaar! Elk jaar is het voor ons het officieuze startsein voor het werven, informeren en leren kennen van een nieuwe lichting studenten. In de nieuwe gidsen vind je alle ins en outs over onze coachopleiding en therapieopleiding.

Alles wat je wilt weten (en vragen)

We vinden het belangrijk dat alle informatie over onze opleidingen compleet en helder voor jou beschikbaar is. Daarom steken we elk jaar veel tijd in het maken van onze studiegidsen. Je kunt ze hieronder aanvragen als download.

Maar voor wie écht wil kennismaken met onze opleidingen organiseren we informatieavonden waar je van harte welkom bent. De eerstvolgende informatieavond is online (ivm de corona-beperkingen) en hopelijk kunnen we dit voorjaar ook nog een informatieavond op locatie organiseren.

Lesdagen 2021 - 2022

Met het verschijnen van de nieuwe studiegidsen is meteen alles bekend over het nieuwe studiejaar dat in september 2021 van start gaat. Omdat er altijd veel vraag is naar de vaste lesdagen voor de verschillende opleidingen, krijg je die meteen van ons:

  • Coachopleiding deeltijd is op maandag
  • Coachopleiding sprint is op donderdag
  • Therapieopleiding is op donderdag

Studiegids therapieopleiding

Interesse in de vierjarige therapieopleiding van Groundwork?

Studiegids coachopleiding

Meer weten over de coachopleiding van Groundwork?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de voorwaarden.
🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan