Blog

"Kan ik een dagje meelopen op de opleiding?"

Wilma van den Hee
Wilma van den Hee
13 Mei 2022

Nee, helaas. En daar is een goede reden voor: want tijdens de lesdagen wordt er ook veel geoefend. Als student ben je dus om de beurt coach en cliënt. Dat is spannend en ook kwetsbaar, en daarvoor is een veilige en vertrouwde omgeving een must. Geïnteresseerden die tijdens een lesdag een kijkje komen nemen of sfeerproeven, passen daar niet bij helaas. Dat is een ‘nadeel’ van een opleiding waar tijdens lesdagen het persoonlijke proces zo’n belangrijke rol speelt.

Hoe dan wel?

Kennismaken en sfeerproeven kan op 2 andere manier wél. Tijdens de informatieavond leer je alles over hoe ons onderwijs is opgebouwd en wat onze visie is op leren en jezelf bekwamen als coach of therapeut. Het tweede moment is de intakedag. Die hebben we voor een groot deel zoveel mogelijk vormgegeven als normale lesdag. Je krijgt dus je eerste les uit het curriculum en je oefent ook al met medestudenten. Het is tegelijk een wederzijdse kennismaking tussen jou en de opleiding. Daarom nemen we ook de tijd voor kort persoonlijk gesprek.

Welkom!

Aanstaande maandagavond 16 mei houden we een informatieavond in Doorn. Je bent van harte welkom. Meld je hier aan >

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de voorwaarden.
🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan