Blog

De inschrijving voor het nieuwe studiejaar is geopend

2 Februari 2021

Even een seintje voor wie zich het liefst zo snel mogelijk inschrijft voor het nieuwe studiejaar: dat kan vanaf NU! Wanneer er teveel inschrijvingen zijn, dan is de toelating op volgorde van inschrijving. Dus je op tijd inschrijven heeft zeker zin.

Zo werkt inschrijven

Schrijf je in wanneer je zeker weet dat je een opleiding bij Groundwork wilt gaan volgen. Jouw inschrijving wordt gecheckt op volledigheid en of je voldoende gekwalificeerd bent om te kunnen starten. Als alles in orde is, word je uitgenodigd voor de intakedag.

Inschrijven zolang er plek is

Elk jaar is er een beperkt aantal plekken beschikbaar voor nieuwe studenten. Om ook onderwijs op locatie te garanderen met corona-maatregelen zoals die tijdens de intelligente lockdown van medio 2020, houden we de groepen in 2021-2022 iets kleiner dan we gewend zijn. Wacht daarom niet met je inschrijving tot vlak voor de zomer, want dan bestaat de kans dat de opleiding van jouw keuze al vol zit.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief ga je akkoord met de voorwaarden.
🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan