Office Medewerker

Kom jij ons team versterken?

Office Medewerker

0,3 - 0,5 fte | 12 - 20 uur per week

Groundwork Academy is op zoek naar een organisatorische spin in het web die helemaal op zijn/haar plek is als visitekaartje van de organisatie en die verantwoordelijk wil zijn voor het reilen en zeilen op kantoor.

Binnen ons kleine team heb je een ondersteunende, organiserende en vaak ook heel praktische rol. Je bent een echte doener, jouw werk is verzorgd en wanneer je iemand per mail of telefonisch te woord staat, dan weet je de juiste toon te raken. 

Takenpakket

 • Beantwoorden en verwerken van inkomend telefoon- en e-mailverkeer
 • Administratieve en secretariële ondersteuning teamleden
 • Studentenadministratie voor de opleidingen van Groundwork
 • Administratie van deelnemers en facilitaire ondersteuning voor de evenementen en trainingen van Groundwork
 • Contactpersoon opleidings- en trainingslocaties
 • Organiseren van bijeenkomsten zoals grote vergaderingen, diploma-uitreikingen en informatieavonden
 • Overige assisterende werkzaamheden

Functie-eisen

 • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding op niveau 4, bij voorkeur als secretaresse of managementassistent
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • Je kunt uitstekend uit de voeten met het Microsoft Office–pakket (Word, Excel, Powerpoint, Outlook) en je vindt gemakkelijk je weg in verschillende online registratie- en crm-systemen.
 • Je hebt kennis van christelijk Nederland en onderschrijft de waarden en geloofsovertuiging van Groundwork

Persoonlijkheid

Naast bovenstaande eisen vinden wij je persoonlijkheid ook heel belangrijk. Je bent een regelaar pur sang. Een echte doener die organiseren en ondersteunen als ultieme uitdaging ziet en daarbij administratief/secretarieel werk niet schuwt. Je coördineert op pragmatische wijze en staat met beide voeten op de grond. Je bent gestructureerd en flexibel. Daarnaast ben je een afwerker van acties, snel en accuraat. Je bent proactief en kan zelf initiatief nemen als dat nodig is om tot goede en constructieve oplossingen te komen. Tot slot heb je kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan, zowel intern als extern.

Groundwork

Wij zijn een opleidings- en trainingsinstituut en hebben als doel om innerlijke heling en groei beschikbaar te maken voor iedereen. Onze trainingen laten mensen groeien in hun persoonlijke ontwikkeling, relaties en geloof. En met onze opleidingen bouwen we aan een nieuwe generatie christelijk integratieve coaches en therapeuten.

Aanbod

Je komt te werken voor een dynamische, groeiende organisatie. Het Groundwork-team bestaat uit gepassioneerde en gedreven, hardwerkende en enthousiaste mensen. We hechten veel waarde aan een goede en fijne werkomgeving. Ons kantoor is in Ede en thuiswerken kan in overleg.

Wij bieden je een inspirerende en ondernemende omgeving waarbinnen jij je als professional in lijn met de groei van de organisatie verder kunt ontwikkelen. Je verdient een marktconform salaris, passend bij de functie en jouw kennis en werkervaring. 

Geïnteresseerd?

Mail dan je motivatiebrief en CV uiterlijk 30 september 2022 naar operations@groundwork.nl. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met 085 303 4220 en vragen naar Rachael Haverkamp.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan