Coaches

Wybren van Keulen

Individueel Coach, Counselor, Team Coach, Spreker
Locatie
Amersfoort
Services
Individuele coaching, counseling, team coaching, spreker
Beschikbaarheid
In overleg
Telefoonnummer

Wie ben ik?
Mijn naam is Wybren van Keulen. Ik woon in Amersfoort met de drie belangrijkste personen in mijn leven: Marja, mijn vrouw, en Julia en Sarah, onze dochters.

Roots People is de naam van mijn coachpraktijk. Roots is voor mij: gezond zijn tot in je wortels.

Veel mensen leven vanuit angst, ‘moeten’ of verwachting van anderen. Ze gaan door op de automatische piloot. En daarmee lopen ze uiteindelijk vast. In relaties en in zichzelf.

Naast Roots ben ik organisatieadviseur en programma manager. In zo’n 20 jaar heb ik voor meer dan 30 grote bedrijven gewerkt. Ook daar zie ik veel mensen vastlopen. Uiteindelijk vanwege dezelfde ongezonde Roots. En elke keer denk ik: dat kan anders!

Mijn passie is daarom om bij te dragen aan dit principe: Gezonde mensen uit gezonde gezinnen leiden gezonde organisaties en dragen bij aan een gezonde maatschappij. Dit doe ik gedreven door liefde voor Jezus Christus en mensen.

Wat heb ik gedaan?
Binnen Groundwork ben ik coach en trainer. Voor verdere informatie zie mijn website www.rootspeople.nl en mijn LinkedIn profiel. 

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?
Ik ben geregistreerd bij de beroepsvereniging LVSC. Verder heb ik mijn Groundwork coach certificatie. 

Hoe ga ik te werk als coach?
Mijn aanpak kent drie fasen: grip, genezing, groei. Ik baseer mij op de Groundwork principes. Gefundeerd op een frisse theologie en op moderne inzichten uit de psychologie en neurologie. Daarbij put ik uit mijn jarenlange ervaring in coaching en pastoraat. En – wanneer van toepassing – uit mijn brede ervaring in bedrijven. 

Als je contact opneemt, plannen we een gratis intakegesprek in. In dat gesprek inventariseren we jouw coachvraag en kijken we of er een klik is.

Gaan we verder? Dan volgen er zo’n 6 sessies van 1,5 uur. Eerst ontdek en observeer je jouw wortels: emoties, ervaringen en denkbeelden die van invloed zijn op je gedrag. Je krijgt duidelijk waar je écht behoefte aan hebt. En daar geef je invulling aan. Zo ontdek je nieuwe patronen voor je werk, je relaties en je toekomst. En daar kan je concreet mee aan de slag. 

Locatie voor de gesprekken is Amersfoort. We zitten binnen op een rustige, ‘veilige’ plek. We kunnen ook een wandeling maken in de prachtige omgeving van Amersfoort. 

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan