Coaches

Wilma den Ouden

Integratieve coach en Integratieve therapeut
Locatie
Nieuwerkerk aan den IJssel
Services
Integratieve coaching en integratieve psychotherapie
Beschikbaarheid
Ik ben flexibel. Na overleg is er veel mogelijk
Telefoonnummer

Wie ben ik?

Ik hou ervan om in relatie te zijn met mensen en mij daarmee te verbinden. Ik ben een trotse moeder van 2  (inmiddels volwassen) zonen.  Trouw, eerlijkheid en rechtvaardigheid zijn waarden die in mijn leven belangrijk zijn. Het is  mijn verlangen om mensen te zien groeien naar wie ze oorspronkelijk zijn bedoeld en hen daar weer mee te verbinden.

Wat heb ik gedaan?

Ik ben een mensenmens en dat laat zich o.a. zien in het werkveld waar ik mag werken als Casemanager bij een gemeente en de diverse opleidingen die ik heb afgerond. Ik heb een HBO opleiding Maatschappelijk werk en Post HBO bedrijfsmaatschappelijk werk en een HBO opleiding Personeel en Arbeid. Elke ontwikkeling heb ik met plezier doorleefd. Toch miste ik een geestelijke verdieping die ik vond bij de opleiding van Groundwork. Hier heb ik het Certificaat Integratief Coach behaald. Daarnaast ben ik ook de trotse bezitter van het (bij BGL-opleidingen) behaalde diploma Integratieve psychotherapie.

Hoe ga ik te werk als coach en therapeut?

Ik werk volgens de principes van Groundwork. Ik zie jou als een uniek persoon met wie ik een tijdje samen op weg mag gaan, bijvoorbeeld wanneer je belemmeringen ervaart in je leven, wanneer je wilt werken aan persoonlijke ontwikkeling en groei, wanneer je (weer) in verbinding wilt komen met jezelf, je omgeving en anderen. Mijn praktijk heet Novo Salutare, dat betekent ‘De vernieuwing begroeten’. Ik begeleid jou in jouw (verander)proces naar een gezonder mentaal en emotioneel leven. Een vernieuwd leven als het ware.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?

Als Integratief psychotherapeut ben ik aangesloten bij de VIT (Vereniging voor Integratief Therapeuten) en bij het RBCZ (Regionaal Bureau Complementaire Zorg)

 

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan