Coaches

Marlon de Bruijn

Coach en therapeut in opleiding
Locatie
's Gravenzande
Services
Coach, therapeut in opleiding
Beschikbaarheid
Maandag, dinsdag, donderdag (ook in de avond)
Telefoonnummer

Wie ben ik?

Ik ben getrouwd met Frank en samen hebben wij twee kinderen, Lott en Reef. Daarnaast woon ik al mijn hele leven in het Westland. Mijn verlangen naar persoonlijke groei is er altijd geweest. Ik heb in mijn leven moeilijke momenten doorstaan, hoofdzakelijk door niet op te geven, door te zetten en door steun te ervaren van anderen. Als ik daar op terugkijk ben ik meerdere grenzen tegen gekomen. Ik heb leren omgaan met verdriet, rouw en pijn. Ik heb mogen ervaren hoe waardevol het is om daarbij hulp en begeleiding te krijgen. Zo heb ik mogen inzien dat ik met milde ogen naar mijzelf en naar de ander mag kijken. We zijn gemaakt voor verbinding met de ander en hebben elkaar nodig. Ik heb mogen ervaren dat God een God is die niet loslaat. Hij is erbij. In mijn karakter komen bewogenheid voor de ander en betrouwbaarheid samen. Ik kijk er naar uit om met jou/ u in proces te gaan.

Wat heb ik gedaan?

Ik ben werkzaam in het onderwijs als leerkracht/ gedragsspecialist. Ik heb altijd interesse in gedrag en psychologie gehad vandaar de keuze MASTER SEN gedrag in 2008. Naast deze studie heb ik nog meerdere cursussen gevolgd op gedrag, coaching en hoogbegaafdheid. In 2019 kwam de organisatie Groundwork op mijn pad. De opleiding tot Christelijke integratieve coach heb ik inmiddels met succes afgerond. Op dit moment ben ik nog in opleiding tot Christelijke integratieve therapeut. Ik ben gecertificeerd integratief coach. Verder werk ik als zelfstandig Integratief therapeut in opleiding. De kwaliteit van mijn werk wordt bewaakt en bevorderd onder supervisie van een bij Groundwork aangesloten supervisor. De beroepsvereniging waar ik bij aangesloten ben is: NVPA.

Hoe ga ik te werk als coach / therapeut?

Ik bied kortdurende coaching en therapie aan. Via de e-mail of telefoon kun je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dat gesprek kun je kennis maken met mij en mijn manier van werken. Belangrijk hierbij is dat je een klik ervaart, zodat je open en kwetsbaar kunt zijn. Afhankelijk van je hulpvraag kunnen we bij het begin een inschatting maken van het aantal sessies dat nodig is.

Wat zijn mijn specialisaties (qua doelgroep of hulpvraag)?

Mijn doelgroep zijn (jong)volwassenen. Hulpvragen waarmee je bij mij terecht kunt zijn: rouw, spanning/ stress, dromen loslaten of juist verwerkelijken, grenzen stellen, omgaan met je emoties, verwerken van trauma’s etc.

 

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan