Coaches

Margreet de Wolf

integratieve coach
Locatie
Lieren
Services
Integratieve coaching
Beschikbaarheid
in overleg
Telefoonnummer

Wie ben ik?

Ik ben Margreet, getrouwd met Johan, moeder van drie volwassen kinderen en oma van drie kleinkinderen. Al vanaf mijn zeventiende werk ik met mensen die zorg nodig hebben. Momenteel ben ik werkzaam als psychiatrisch verpleegkundige op een afdeling Intensieve Voortgezette Behandeling. Mijn cliënten helpen mij mezelf niet altijd even serieus te nemen en doen een beroep op mijn geduld en creativiteit. In dit vak is elk stapje er een. Ook al duurt zo’n proces soms lang, ik geniet van die kleine stappen. Mijn coachopleiding heb ik gedaan bij Groundwork, en ik werk als coach bij deze organisatie. Ik vind het mooi dat in deze opleiding theologie en psychologie bij elkaar komen. God neemt in mijn leven een centrale plaats in. Ik hou van een goed gesprek en bakje koffie. Daarnaast ben ik enthousiast en nieuwsgierig, ga ik graag naar buiten om te wandelen, zwemmen en fietsen, maar ook zit ik vaak lekker te lezen. Boeken zijn sowieso belangrijk voor me, ik heb ze altijd om me heen. Wat ik verder belangrijk vind, is verbinding maken, open en eerlijk zijn, ook als het niet leuk is.

 Wat heb ik gedaan?

Op dit moment werk ik nog steeds als psychiatrisch verpleegkundige (big geregistreerd)in Warnsveld (Langdurige Zorg). Ik heb veel ervaringen op gedaan in de zorg/hulpverlening, op verschillende plekken in het land. Groundwork kwam in 2013 op mijn pad, ik heb de “oude” opleiding gedaan en daarna de CICO behaald.(2018). Cursus bij het Kempler instituut (Lichaamswerk en Trauma). Cursus: Leven in mijn Lijf. Verder blijf ik me ontwikkelen omdat ik dit belangrijk vind, en vooral leuk.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?

Ik ben aangesloten bij NOBCO,(Nederlandse orde Beroeps coachen )registratie33986

Hoe ga ik te werk als coach / therapeut?

Afgestemd op je vraag en doel, maak ik gebruik de Groundwork principes.

  • Ik nodig je uit voor een intakegesprek waarin we onder het genot van een kopje koffie of thee ontdekken of we een klik hebben.
  • Samen formuleren we het doel waarvoor je komt.
  • De coachsessies duren in principe een uur.
  • Gemiddeld plannen we zo’n 8-12 sessies in voor je doel. Na een aantal sessies evalueren we samen of we op weg naar je doel zijn. Als dit niet het geval is kan ik je doorverwijzen.
  • Vanzelfsprekend houd ik me aan de geheimhoudingsplicht en privacy. We tekenen daar een overeenkomst voor.
🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan