Coaches

Lise van Stiphout

Integratieve coach, integratieve therapeut
Locatie
Rotterdam
Services
Integratieve coaching en therapie
Beschikbaarheid
Overdag op woensdag t/m vrijdag, in overleg
Telefoonnummer

Wie ben ik?
Ik ben getrouwd en een jonge moeder. Als coach en therapeut in opleiding combineer ik mijn passie voor mensen met mijn analytische en scherpe geest.

Steeds opnieuw ben ik geboeid door de vraag “Wie ben jij echt – zonder labels, verwachtingen, maskers en (eigen) eisen?”. Mijn verlangen is dat steeds meer mensen gaan ervaren hoe het is om echt zichzelf te zijn; echt vrij te zijn.

Veel van onze problemen komen doordat we pijn het liefst ontlopen. We ontwikkelen allerlei slimme trucjes om niet naar de schaduwkanten in onszelf te hoeven kijken. Voor lange tijd werken deze trucjes heel goed en vaak zijn ze zelfs nodig! Maar op een gegeven moment krijgen we hier last van: onze ‘trucjes’ gaan in de weg staan van duurzame en voldoening gevende relaties. Vanuit mijn opleiding en ervaring help ik je hier graag verder in!

Hoe ga ik te werk?
Mijn stijl van werken is creatief, nieuwsgierig, bewogen, en doortastend. Ik vind het belangrijk dat er volledige ruimte is voor jouw verhaal. Wat je ook te zeggen hebt, niets is gek! Maar je bent meer dan je verhaal. Ik ben continu aan het afstemmen op wat jij nodig hebt, op wat voor jou het beste werkt. Eerdere cliënten vatten het zo samen:

“Lise stelde elke keer, in alle rust en kalmte, de juiste vragen. Daagde me uit mijn eigen gedrag te onderzoeken en observeren en wachtte, everytime, geduldig af tot ik zelf het antwoord had gevonden.”

“Lise is een fijne en lieve coach. Ze durft een spiegel voor te houden, directe vragen te stellen en kan ook goed benoemen wat ze ziet gebeuren bij de ander.”

“In de gesprekken met Lise ontdekte ik, stapje voor stapje, mezelf. Het was confronterend, veilig, eng en mooi tegelijkertijd.”

“Lise kijkt wat je nodig hebt en past haar coaching daarop aan.”

“Doordat de pijnlijkheid van het verleden meer is verwerkt, voel ik meer rust in mezelf. Eindelijk de ruimte om mezelf te omarmen!”

Wat heb ik gedaan?
In februari 2019 heb ik de Christelijk Integratieve Coachopleiding (CICO, Groundwork) afgerond. Momenteel zit ik in het derde jaar van de Christelijk Integratieve Therapieopleiding (CIT, Groundwork). In mei 2019 ben ik begonnen met Praktijk Echt – mijn eigen praktijk voor coaching en psychotherapie.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?
Om de kwaliteit van mijn werk te bewaken en te bevorderen werk ik onder supervisie van een door Groundwork erkende supervisor. Daarnaast ben ik lid van de NVPA en heb ik het Groundwork coachcertificaat.

Wat zijn mijn specialisaties?
Je kunt bij mij terecht voor een verscheidenheid aan hulpvragen/problematiek. In het bijzonder als je vastloopt op het gebied van relaties (vriendschappen, werkrelaties, familie, liefdesrelaties en ook je relatie met jezelf en met God!). Denk aan grenzen stellen, voor jezelf zorgen, stress, overspannenheid, somberheid en zelfbeeld.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan