Coaches

Jorien Ouweneel

Coach en trainer
Locatie
Gorinchem
Services
Coach/trainer
Telefoonnummer

Wie ben ik?

Hoi, leuk om zo even kennis te maken. Ik ben Jorien, een positieve, sterke en liefdevolle vrouw. Al meer dan 20 jaar getrouwd met Chris en woonachtig in Gorinchem. Door mijn ouders christelijk opgevoed in de gereformeerd vrijgemaakte kerk, waarin ik een fijne basis heb ontvangen van waaruit ik verder ben gaan ontwikkelen en groeien. Momenteel ben ik lid van een evangelische gemeente in Gorinchem. Een van mijn levensmotto’s is: ‘A greater tragedy than a broken dream is a life forever divined by it’ Het leven geeft je niet altijd wat je had verwacht, aan jou en mij de kunst om daarmee om te gaan.

Wat heb ik gedaan?

Na jarenlang in de commerciële- en non-profit sector te hebben gewerkt in verschillende management functies ben ik in 2018 begonnen als zelfstandig coach. Ik heb van mijn pijn mijn passie gemaakt. Het leven heeft mij ook niet altijd gegeven wat ik had verwacht. Ik was graag moeder geworden, maar heb uiteindelijk geen kinderen gekregen. Toch kan ik nu zeggen Mijn leven is OK, ik ben OK. Ongewenst Kinderloos maar ook OK(e). Ik ben opgeleid bij Groudwork als Integratief Coach, ik heb me gespecialiseerd in rouw en verlies. Bij de School voor Transitie ben ik opgeleid tot secure-base coach.

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?

Ik ben lid van het NOBCO, de beroepsvereniging voor coaches en ook van de Vereniging Christen Choahes

Hoe ga ik te werk als coach / therapeut?

Je bent bij mij van harte welkom. Ik werk vanuit een open sfeer van veiligheid en vertrouwen. Als jij dat voelt bij mij en ik dat voel bij jou dan hebben we al een hele mooie basis om een coachingsreis te starten. En ik noem het bewust een reis die we samen aangaan. Jij en jouw situatie op dit moment is het vertrekpunt en samen zullen we een aantal stations passeren. Ik werk holistisch en integratief, dat wil zeggen dat ik kijk naar jou als geheel, naar hoe jij je verhoudt tot jezelf, je naaste, de wereld en tot God. Ik werk met verschillende methodieken, o.a. Voice-Dialogue, RET, TA, systemisch, lichaamsgericht etc. Ik bied je een veilige en stevige basis van waaruit jij jezelf (opnieuw) mag ontdekken. Daartoe zal ik je inspireren en uitdagen. Te zien dat jij als cliënt met meer (zelf)-vertrouwen, innerlijke kracht en passie het leven instapt, dat brengt mij ontzettend veel voldoening. Wat zijn mijn specialisaties (qua doelgroep of hulpvraag)? Jij mag bij me komen met al je vragen, twijfels, zorgen, angsten, verdriet, pijn of vreugde. Vanuit mijn eigen ervaringen ben ik gespecialiseerd in mensen met een (nog) onvervulde kinderwens en alle emoties, vragen etc, die dat met zich meebrengt. Maar dat is absoluut geen vereiste, ik wil er voor jou zijn als jij dat nodig hebt. Neem gewoon contact op en dan bespreken we of en hoe ik wat voor je kan betekenen.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan