Coaches

Henk Reijn

coach
Locatie
Veenendaal
Services
Christelijk Integratieve coaching en therapie
Beschikbaarheid
maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur
Telefoonnummer

Wie ben ik?

Ik ben getrouwd met Gerda, we hebben 2 volwassen jongens en een Beagle, we houden van fietsen en wandelen, lezen, muziek en films kijken

Coaching is een vak. Om dat vak uit te kunnen oefenen zijn er volgens mij 2 dingen nodig: vaardigheden die je in een opleiding kunt leren. En zelf aan de slag gaan met je eigen issues.

Ik ben heel nieuwsgierig aangelegd, dus blijf ik leren en ontdekken. Tegelijk heb ik als mens ook het nodige meegemaakt. Aan de slag gaan met jezelf is hard werken, heb ik gemerkt! Ik vind het dan zo’n wonderlijke ontdekking om te merken dat ik mijn eigen geheelde trauma’s nu kan inzetten als coach. Het geeft mij daarbij zoveel voldoening om een tijdje met mensen op te lopen en te helpen met hun eigen proces. Daar leef ik voor.

 

Bagage

Na een studie theologie heb ik veel ervaring opgedaan in de kerk. Mijn aandacht ging daarbij altijd uit naar mensen begeleiden. Na de opleiding tot coach bij Groundwork ben ik mijn eigen praktijk begonnen. Ik wil daarin blijven groeien en daarom volg ik nu ook de opleiding tot therapeut bij Groundwork.

 

Van welke beroepsvereniging ben ik lid?

Als coach ben ik aangesloten bij de NOBCO

Hoe ga ik te werk als coach?

Iedere begeleiding begint bij mij met een kennismaking en een intakegesprek. We kunnen dan aftasten of we een klik hebben. Die verbinding is echt een voorwaarde voor een goede samenwerking. En we kunnen dan zo helder mogelijk maken waar jij aan wil werken en wat je wil bereiken. Een traject bevat tussen de 5 en 8 afspraken.

Voor de manier van coachen volg ik de lijn van Groundwork: integratief. Ik kies en stel voor wat nodig is om jou verder te helpen. Ik ga er daarbij vanuit dat jij alles wat je nodig hebt om verder te komen, al in jou aanwezig is.

Het liefst geef ik de coaching in mijn praktijkruimte die ik in deze tijd ‘Coronaproof’ maak. Maar ik sta ook open voor e-coaching (zie voor meer info mijn website).

 

Mijn specialisaties

Mijn coaching is gericht op iedereen die daar behoefte aan heeft.

In deze fase van mijn praktijk richt ik mij op persoonlijke ontwikkeling. Dat kan een ontwikkelingsvraag zijn, maar ik ben mij ook aan het specialiseren in traumaverwerking (therapeut in opleiding).
Ik kom in mijn praktijk de volgende hulpvragen tegen: willen leren omgaan met allerlei angsten, opkomen voor eigen grenzen en behoeften, depressie, burn-out, meer vanuit innerlijke rust kunnen leven, willen leren mild en liefdevol te zijn voor zichzelf ipv streng en perfectionistisch, meer willen voelen en zich meer kunnen uiten e.d.

Met mijn theologische achtergrond heb ik ook genoeg bagage om te begeleiden bij geloofsvragen en spiritualiteit.  

🍪
Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid