Coaches

Frans van 't Slot

Coach en psychosociaal therapeut
Locatie
Veenendaal
Services
Coaching, psychosociaal therapeut, leiderschapsvraagstukken, verandertrajecten
Beschikbaarheid
Op werkdagen, in overleg ‘s avonds
Telefoonnummer
E-mailadres
Website

Wie ben ik?
Wat ik mooi vind, is met anderen optrekken en samen ergens voor gaan. Dat is wat ik in het bedrijfsleven deed: na technische functies jaren leidinggevend en coachend. Mijn kinderlijke fascinatie ‘Waarom werken dingen zoals ze doen?’ ontwikkelde zich tot: ‘Waarom zijn mensen zoals ze zijn, en doen ze zoals ze doen?’ Vooral het raadsel ‘ikzelf’ bleek daarbij lastig te ontwarren. Door m’n therapieopleiding en Groundwork kwam ik dichter bij mezelf. Meer mezelf, kwam ik dichter bij de ander. Waar ‘relatie’ eerder om gedeelde interesses ging, ontdekte ik hoe ik vanuit mijn hart kan leven en hoe verbinding met de ander op hartsniveau tot stand komt. Mijn gefascineerd-zijn groeide ondertussen: “Wie ben jij, wat houdt je bezig? Wat mooi, wat jij hier van jezelf laat zien!”

Wat heb ik gedaan en wat doe ik nu?
Mooi om samen met anderen ergens voor te gaan, werkend aan resultaat in persoonlijke levens of organisaties. Door de reis die ik zelf aflegde, gun ik ook de ander dat hij zijn hart meer vindt. Dat is waar het me om gaat, me vóór alles voor wil inzetten. Ik werk particulier en voor organisaties, als individueel coach, psychosociaal therapeut en met teams in verandertrajecten. Op http://www.afferma.nl vind je hier meer over.

Als psychosociaal therapeut ben ik aangesloten bij beroepsvereniging NFG en als registertherapeut ingeschreven bij RBCZ®.

Hoe ga ik te werk?
Coaching en therapie zijn voor mij als ‘samen een tijdje op pad gaan’, je een veilige en vertrouwd voelende omgeving aanbiedend. Vanuit m’n fascinatie ‘Wie ben je, waar sta je op dit moment in je leven, waarnaar zoek je, wat heb je nodig?’ Daarin is alles welkom wat er in jouw leven speelt, ben jij vooral welkom zoals je bent. Vanuit een nieuw bewust-worden zal ik je uitnodigen in een nieuw ervaren van jezelf, stappen te zetten die alleen jij kunt doen. Daarbij maak ik gebruik van op ervaring gerichte oefeningen als bij een Groundwork Basic, hanteer ik methodieken zoals TA, Gestalt, Bio-Energetica en beeldcommunicatie. Naast de individuele trajecten is dit ook mijn leidraad voor hoe ik leiding geef en met veranderingen binnen organisaties om ga.

Wat me bijzonder bezig houdt...
Wat me bijzonder bezighoudt zijn identiteitsvragen als: Wie ben ik? Doe ik er wel toe? Wat is de betekenis van mijn leven? De antwoorden daarop gaven we onszelf onbewust vanuit een godsbeeld waarin vertwijfeling of angst speelt. Zelfs als je het tegendeel uitdraagt of graag zou willen geloven. Fascinerend is dat godsbeeld en zelfbeeld veel overeenkomsten hebben, hoe God vinden en jezelf vinden dicht naast elkaar liggen. Je helpen daarin jouw ontdekkingen te doen om tot vernieuwing te komen, is meer dan een fascinatie…

🍪
Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid