Coaches

Eline Voorberg-Stoit

Integratieve coach & therapeut
Locatie
Hardinxveld-Giessendam
Services
Integratieve coaching en Trainingen
Beschikbaarheid
Flexibel
Telefoonnummer

Wie ben ik?
Veilig, sprankelend, energiek en uitnodigend zijn woorden die ik terugkrijg van cliënten en collega’s. Ik heb echt bewondering wanneer mensen durven te gaan staan voor wat ze écht willen en daar steeds meer keuzevrijheid in mogen ervaren. De vrijheid en de energie die ik dan zie vrijkomen, is mijn drijfveer om te werken met mensen. “Veel mensen overschatten wat ze niet kunnen en onderschatten waar we toe in staan zijn”. Ik laat mij inspireren door talloze boeken over psychologie en gedreven door mijn eigen leergierigheid ben ik voortdurend zelf ook aan het leren en ontwikkelen. Als buitenmens hou ik van bewegen (o.a. racefietsen, hiken en hardlopen). Ik ben getrouwd met Lennard en naast mijn werk bij de Baak en mijn eigen praktijk zijn we bezig met het ontwikkelen van een gastenverblijf in onze tuin voor mantelzorgers met een overbelaste thuissituatie.

Mijn eigen levensgebeurtenissen zijn een drijfveer waarom ik dit werk doe. Op jonge leeftijd ben ik o.a. op verschillende manieren geconfronteerd met rouw en verlies en heb ik moeten leren hoe het is om het leven te leven in al zijn volheid (Johannes 10:10); naast vreugde ook verdriet leren omarmen. Door life-events word je geconfronteerd met je eigen patronen en het vraagt lef en moed om die (soms noodgedwongen) te doorbreken. Leren omgaan met teleurstelling, angst, machteloosheid; wanhoop en depressie en ontdekken dat het leven rijker wordt als je stopt met (onbewust) vechten en je durft over te geven aan deze emoties. Dat is vermoeiend en frustrerend en daarom het vechten waard om er vandaan te blijven, maar je krijgt er rust en leven voor terug als je er leert mee om gaan. Een zoektocht waarin ik je graag steun.

Wat heb ik gedaan?
Het snijvlak van persoonlijke en professionele ontwikkeling is kenmerkend voor mijn achtergrond met Internationale bedrijfskunde, waarin ik mij heb gefocust op de menskant van het ondernemerschap, met als focus intern ondernemerschap. Ik werk als trainer bij de Baak waarin ik professionals uit organisaties begeleid in hun professionele identiteit binnen hun organisatie. Daarnaast werk ik als integratief coach en therapeut in mijn eigen praktijk waar ik individuele coaching en therapie aan volwassenen geef. 

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?
Als therapeut ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging Vereniging van Integraal Therapeuten (VIT) met als registratienummer  638.20.A. Zie ook: http://www.vit-therapeuten.nl

De praktijk is met de naam Meesterwerk geregistreerd bij het landelijk informatiecentrum van de zorgverzekeraars, Vektis, en opgenomen in het Algemeen Gegevens Beheer Zorgverleners, AGBZ, met als persoonlijke AGB-code 90109188 en een AGB code voor de praktijk: 90068186. Dat betekent dat de therapie vergoed kan worden door jouw zorgverzekering als je aanvullend verzekerd bent. Je krijgt dan vergoeding uit de complementaire en aanvullende zorg.

Hoe ga ik te werk als coach / therapeut?
Als christelijk therapeut werk ik vanuit de Groundwork principes. Dat betekent dat ik datgene wat er in het hier en nu tussen ons in het contact gebeurt, gebruik om te onderzoeken hoe je dat in je dagelijkse praktijk herkent. Dat is spannend, maar doeltreffend. 
Ik maak gebruik van ervaringsgerichte oefeningen, zodat je ook leert luisteren wat je gevoelens je aan informatie geven, zodat je meer balans ervaart tussen ratio en gevoel.

Wat zijn mijn specialisaties (qua doelgroep of hulpvraag)?
Leren omgaan met je eigen innerlijke criticus 
Kinderloosheid 
Rouw en verlies 
Angst en depressie 
Autonomie; leren staan voor je eigen identiteit; wat wil jij!
Zelfwaardering; het gevoel van niet goed genoeg zijn en angst voor afwijzing 
Burn-out / Bore-out; over- of onderpresteren 
Ritme van je eigen lijf leren volgen 
Grenzen; leren nee zeggen 
Perfectionisme; “done is better than perfect” 
Realiseren van dromen en visies 
Leiderschap en organisatie-ontwikkeling

Zowel op het gebied van persoonlijke als professionele ontwikkeling bij particulieren en organisaties. 

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan