Coaches

André Jonkman

Integratieve coach
Locatie
Ede
Services
Integratieve Coaching
Beschikbaarheid
Maandag t/m woensdag en vrijdag
Telefoonnummer

Wie ben ik?
Ik ben André Jonkman (1976); een enthousiaste en ambitieuze integratief coach. Mijn passie is om mensen tot bloei te laten komen door ze te begeleiden in hun proces waarbij ze inzicht krijgen in zichzelf en vastgelopen patronen of uitzichtloze situaties doorbroken worden. Deze passie heb ik van jongs af aan. 
Woorden die mij als persoon typeren: Rustig, krachtig, origineel en gevoelig. Goed inzicht en overzicht. Doorzettingsvermogen en uitzonderlijk intuïtief in de omgang met anderen. 
Ik ben getrouwd met Heleen en vader van 3 mooie zoons. Mijn slogan:

'Vrijheid is durven groeien van wie je denkt te zijn naar wie je werkelijk bent…'

Dat gun ik iedereen!

Wat heb ik gedaan?
Ruim 20 jaar ben ik werkzaam geweest binnen de gezondheidszorg. In deze periode heb ik ook mijn opleiding voor Pedagoog afgerond. 
In 2016 kwam ik in aanraking met Groundwork en ben ik gestart met de opleiding voor Integratief Coach. Deze opleiding heb ik afgerond in juli 2018. Daarnaast ben ik mijn eigen praktijk begonnen: L’Chaim – op het Leven. 
Ik zie veel mensen om mij heen die aan het overleven zijn. Misschien herken je dat. Ik gun je om echt te gaan Leven! L’Chaim is een toost op het (nieuwe) Leven… Mijn passie is om je hierin verder te helpen!

Welke registratie heb ik en van welke beroepsvereniging ben ik lid?
o SKB - Stichting Keurmerk Beroepsscholingen (SKB) in de Psychosociale Complementaire Gezondheidszorg
o Psychosociale Basiskennis Pro (SNRO en CPION)
o Daarnaast ben ik (student)lid van de Beroepsvereniging van Integraal Therapeuten (VIT).

Hoe ga ik te werk als coach?
Je kunt een afspraak maken voor een intakegesprek. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Na ons beider akkoord om een traject te starten, stel ik een behandelplan en behandelovereenkomst op. Deze bespreken we vervolgens samen, waarna we ermee aan de slag gaan. Het aantal gesprekken is afhankelijk van de hulpvraag. Door regelmatige tussenevaluaties bepalen we samen je doelen en het verloop van het begeleidingstraject.
Dit stelt je in staat om op koers te blijven richting je doelen, dingen te verwerken en te groeien naar heelheid. Je wordt begeleid in het nemen van stappen en je leert vanuit je kracht en kwaliteiten optimaal te functioneren.

Wat zijn mijn specialisaties (qua doelgroep of hulpvraag)?
Ik werk met cliënten met diverse hulpvragen en problematiek. Door mijn achtergrond als pedagoog en als vader, kan ik extra’s bieden als het gaat om opvoedingsvraagstukken.

🍪
Groundwork maakt gebruik van cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden en jouw surfgedrag te meten. Pas voorkeuren aan