Informatieavond

8 maart 2021

Startdatum
8 Maart
Locatie
Niet op locatie, maar een online webinar (ivm covid-maatregelen)
Spreker
Diverse opleiders, studenten en andere betrokkenen.
Uitverkocht
Nee

Aanmelden

Benieuwd naar onze opleidingen? Je bent van harte welkom bij de informatieavond op 8 maart 2021!

De avond start om 20.00u.

Klik hier om je direct aan te melden met een mailtje!

Meld je aan voor de avond door ons een mailtje te sturen. Dan zorgen wij dat je 1 dag van tevoren een email ontvangt met een kijklink naar het live webinar. Je hoeft vooraf geen software te installeren.

Ja, de avond is een live online webinar. Dat betekent dat je ook vragen kunt stellen aan de mensen die aan het woord komen. Die vragen stel je in de chat. Je bent zelf niet in beeld.

Je maakt kennis met onze opleidingen, onze mensen en onze missie. Een zo compleet mogelijk verhaal, zodat je alle informatie hebt die nodig is om een goede afweging te maken. We doen ons best om - naast opleiders - ook studenten beschikbaar te hebben voor het beantwoorden van je vragen. De avond start om 20.00u.

Geen probleem! Er zijn ook nog informatieavonden op 17 mei en 3 juni. Je kunt deze informatieavond ook terugkijken op een later moment. Maar je kunt dan natuurlijk niet live je vragen stellen. Kijk je de avond toch liever later terug? Meld je dan aan voor deze avond en na afloop ontvang je direct een terugkijk-link.

Veel antwoorden vind je in de nieuwe studiegidsen voor onze opleidingen. Vraag hier een digitale versie aan voor de therapieopleiding en hier voor de coachopleiding.
Je kunt ons ook mailen of bellen. Hier vind je onze contactgegevens.

🍪
Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid